Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.03.2018 00:19

Editorial


A A

PENTRU CINE (CE) BAT CLOPOTELE?

PENTRU CINE (CE) BAT CLOPOTELE?

GEORGE COANDĂ


Recentul congres extraordinar al P.S.D, este corect a spune că a fost unul pe persoană fizică. Și care răspunde la numele de Liviu Dragnea. Cu acest prilej, parcă am mai spus chestia asta, liderul suprem al partidului, beneficiind de disciplina de partid monolitică, și-a prezervat și consolidat poziția în această cea mai mare formațiune politică a României. Și cu toate astea, Liviu Dragnea are de ce a se teme. Dacă disciplina monolitică s-a manifestat în ceea ce-l privește atunci când, în picioare și cu entuziasm, delegații la congres i-au reconfirmat funcția de lider suprem, nu la fel s-a exercitat la votarea președintelui executiv , a secretarului general și a vicepreședinților regionali. Pentru că, la numărătoare, au ieșit din urne și câteva sute bune de voturi contra. De unde ideea cum că, înăuntrul partidului sunt destui nemulțumiți, e drept, din diferite motive personale, de grup, sau, de ce nu, și din sinceră convingere că dictatura își arată colții în P.S.D. Iar un exemplu este alegerea în ciuda liderului suprem, a dorinței acestuia, a lui Adrian Țuțuianu ca vice președinte pe regiunea din sud Muntenia. S-ar putea să mă înșel, dar ținând seama de voturile contra destul de semnificative, poziția lui Liviu Dragnea ar putea să fie supusă in viitorul apropiat unei erodări accentuate. Dacă, pentru moment, Liviu Dragnea poate să se însoare liniștit cu grațioasa sa iubită, pe asta pot s-o prezic, furtuna totuși se apropie. Oare cum vor bate clopotele? Este vorba de alegerile prezidențiale de la anul. Pentru că, iată, vine de pică întrebarea crucială: cine va fi contracandidatul de la PSD al lui Klaus Werner Iohannis, anunțat de liberali ca prezidențiabil în 2019? După unele informații pe surse și din piață, drăguța de Codruța îi pregătește deja luk Liviu Dragnea alte dosare penale. Și atunci la ce bun acest congres extraordinar pe persoană fizică? Revin. Pentru cine (ce) bat clopotele?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale