Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.11.2022 00:16

Deputatul Carmen Holban, despre proiectul de lege care propune...


A A

Pensionarea medicilor la 48 de ani

Pensionarea medicilor la 48 de ani

*Parlamentarul spune că aceștia sunt foarte epuizați și stresați din cauza volumului mare de muncă. Măsura nu va fi obligatorie, ci doar pentru medicii care vor să se pensioneze de la 48 de ani

 

În Comisia de Sănătate din Camera Deputaților a fost propus un proiect de lege care permite medicilor să se pensioneze la vârsta de 48 de ani. Deputatul Carmen Holban, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a transmis că ar fi o facilitate pentru doctorii care lucrează în ture și efectuează mai multe gărzi. Parlamentarul spune că aceștia sunt foarte epuizați și stresați din cauza volumului mare de muncă. Măsura nu va fi obligatorie, ci doar pentru medicii care vor să se pensioneze de la 48 de ani. Astfel, propunerea a trecut de Comisia de Sănătate  și urmează să fie trimisă către Ministerul Muncii. Deputatul Carmen Holban a oferit mai multe detalii despre acest subiect.

„Medicii au muncit foarte mult în pandemie și în continuare muncesc foarte mult. Zilele trecute, în cadrul Comisiei pentru sănătate, am avut o discuție, pensionarea la medicii care fac foarte multe gărzi, sunt în secțiile în care se solicită foarte mult efort și stres. Ei ajung să fie epuizați, drept pentru care, o propunere legislativă a fost să se micșoreze numărul anilor de pensionare la 48 de ani pentru medicii care vor să iasă mai devreme la pensie în secțiile în care într-adevăr există o solicitare foarte mare. În cadrul comisiei noastre a trecut, urmează să fie trimis către Ministerul Muncii”, a transmis deputatul PSD, Carmen Holban.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște
Târnosirea Bisericii „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale