Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.01.2015 00:19

Pamflet


A A

Pe "onoarea" lui de… preș

Pe

ALINA MAVRODIN VASILIU


Cazul unui preș, pardon, președinte de județ vecin, caz prea puțin mediatizat și nerezolvat la valoarea lui „morală”, m-a provocat să înșir aici câteva rânduri. Cu frâna trasă la pix! Pe scurt, respectivul preș, galonat cu cele mai mari funcții (dintr-alea politice și publice de valoare și de onoare!), a devenit vedeta națională a unui mare scandal sexual. El însuși l-a provocat.

Jurnaliștii doar l-au deconspirat, foarte inspirat! Ca s-o spunem și pe-asta. Scandalul e cât se poate de real, chiar dacă s-a tăvălit pe „divanul” virtual al unei rețele de socializare. Individul a folosit-o însă, spre… agățare, dându-și public în vileag apucăturile, vocabularul și instinctele animalice. Despre ele mulți vorbeau, dar probe video încă n-aveau. Așa că tăvăleala publică a preșului amorezat, care s-a dezlănțuit pe facebook, a șocat multă lume.

Nu fiindcă n-ar mai fi auzit românii până acu’ de politruci „morali” și „familiști” care se comportă ca niște obsedați sexuali. Nuuu, nu din cauza asta! Ci pentru că partidele, care promovează astfel de bipezi în funcții obezi, se jură întruna că s-au modernizat, că s-au reformat, că s-au curățat, că de nemernici au scăpat. Și când dai să le ierți unora păcatele tinereților, afli dintr-o dată că grizonații și-au schimbat doar… părul, nu și năravurile. Ca-n cazul cu preșu’ din vecini care a încălecat pe cele mai mari funcții din județ, ca pe două iepe aflate în călduri, făcând pe armăsarul neobosit și mereu hămesit după partide... sexuale. Repet, nu doar între patru pereți, ci pe o rețea de socializare. Ce onoare, pardon, oroare!

Deosebirea dintre preșul vecin și alții ca el, pe sub care sunt dosite afaceri sexy cu paralele publice, este că ăsta a fost prins în văzul lumii „cu nădragii în vine”, în timp ce altora în curând… rândul le vine. N-am găsit altă rimă! Fapt este că de n-ar fi fost niscaiva jurnaliști isteți, bine informați și determinați să demonstreze că ce știe tot județu’, se face că nu știe partidu’, n-ar fi aflat nici restul țării ce vulgarități patologice poate debita gura oficială a unui crai de județ, atunci când vrea să seducă până și o femeie… virtuală.

Păi dacă pe o rețea publică de socializare, acolo unde o agățase, nu se putea abține de la avansuri obscene, vă imaginați ce i-ar fi zis și făcut… în mod oficial de-ar fi avut-o zilnic, la dispoziție, în carne și oase, prin birourile statului, ori printr-ale partidului? Acușica, opinia publică ar trebui cică să răsufle ușurată aflând că scandalul sexual din județul vecin s-a lăsat cu sancțiuni? Ar trebui, dar uite că nu poate! Și asta pentru că s-ar fi cuvenit ca obsedatul sexual să fi fost dezbrăcat de marile lui funcții politice și publice și să fie lăsat fără ele, în fundul gol, ca să-și facă selfie pe facebook până i-o veni rău.

Să-l vedem dacă-i mai arde de fudulii când n-o mai fi preș de partid și de județ. Merită să fie despuiat politic și-ntr-o… parcare, la așa sexy balamuc, spre a le pieri poftele și altor desfrânați ca el. Dar colegii de partid, înțelegători ceva de speriat cu preșul lor, i-au lăsat această „onoare” chiar obsedatului cu pricina, care a anunțat festiv că „renunță temporar” la conducerea organizației județene. Cică așa speră să-și repereze onoarea lui pierdută de familist. Dar dacă la șefia partidului a „renunțat temporar”, din cea de la județ nu se dă plecat nici mort. Cică pe funcția asta publică a câștigat-o prin alegeri.

De unde tragem concluzia că pe-aia de la partid ori a cumpărat-o, ori a primit-o cadou. Dar fără ea mai ajungea să fie „ales” în ailaltă? Că vedem cum cele două funcții sunt legate ombilical între ele. Cum bine le zicea Marean pe scările DNA, e Love+lovele în politichia mioritică. Poanta-i că desfrâul public nu e pe paralele partidului, ci pe-ale bugetului, fiindcă buzunarul desfrânatului preș nu e din paralele politice, ci din acelea publice. Dar nici colegii de la centru și nici cei din județ nu par să priceapă chestia asta așa de simplă. Dacă vreți să știți părerea mea, vă spun că mi-i imaginez mai degrabă tăvălindu- se de râs și „felicitându-i” pe jurnaliști. Între timp, orice alt obsedat sexual neprins se crede politician cinstit.

www.alinamavrodin.ro



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale