Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.01.2016 23:17

Ieri, a fost anunțat în conferință de presă,


A A

Paul Briceag, candidatul PMP la Primăria Târgoviște

Paul Briceag, candidatul PMP la Primăria Târgoviște
PMP Dâmbovița merge pe "mâna" lui Paul Briceag la primăria Târgoviștei

❚ Fostul viceprimar PDL al municipiului, de anul trecut membru al PMP, a recunoscut: „În Primăria Târgoviște sunt și lucruri care trebuie schimbate, dar sunt și foarte multe lucruri care merg bine” ❚ Vicepreședintele PMP, Adrian Rădulescu, crede că șansele lui Paul Briceag sunt uriașe dacă se merge pe două tururi de scrutin, dar recunoaște la rândul său că, dacă se rămâne la un tur, PSD e mult mai puternic

A. M. POPESCU


Fostul viceprimar PDL al municipiului Târgoviște, Paul Briceag, este candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului reședință de județ! Liderii PMP Dâmbovița au anunțat ieri în conferință de presă că în cadrul partidului s-a decis că Paul Briceag, membru PMP încă de anul trecut, reprezintă cea mai bună variantă de candidatură pentru funcția de edil șef al Târgoviștei, drept pentru care au mers cu propunerea la Bucureșți. În cadrul ședinței Comitetului Executiv Național, au obținut validarea candidaturii.

 

Candidatura a fost validată în urmă cu o săptămână

Prezent ieri la conferința de presă, candidatul Paul Briceag a declarat că nu va miza pe o campanie electorală dură, cu atacuri asupra adversarilor, ci va adopta o campanie bazată pe proiecte și idei.

„Mulțumesc partidului pentru încrederea acordată. Candidatura mi-a fost validată acum o săptămână. Pe parcursul lunilor care urmează, voi prezenta planul meu de acțiune în cazul în care târgovi ștenii mă vor vota. În Primăria Târgoviște sunt și lucruri care trebuie schimbate, dar sunt și foarte multe lucruri care merg bine. Principalul obiectiv este colaborarea cu directorii din Primărie altfel decât s-a făcut până acum, pentru că știu din experiență și din perioada trecută, chiar și din cea actuală, că la întocmirea bugetului pentru Direcțiile respective, foarte mulți directori se cam trezesc în fața faptului împlinit, nu se poartă discuții prealabile pe planul lor de management, pe investițiile pe care vor să le facă în viitor și acest lucru consider că nu este în regulă”, a declarat Paul Briceag.

 

„80% contează candidatul”

Vicepreședintele PMP de la nivel național, Adrian Rădulescu, a mărturisit că s-a luat în discuție și posibilitatea desemnării unui candidat care să fie din afara municipiului Târgovi ște, însă a respins categoric această idee, ajungând astfel ca Paul Briceag să fie candidatul târgoviștean al Mișcării Populare.

„Comitetul Național, condus de dl Traian Băsescu, a validat candidatura dlui Briceag. Ideea este că ne-am orientat asupra acestei candidaturi, nu era un secret pentru nimeni că dl Briceag va fi candidatul, ținând cont și de experiența pe care a avut-o în calitate de viceprimar al Târgovi ștei. Este o luptă care va necesita mult angajament, După părerea mea contează partidul, dar 80% contează candidatul, cum va convinge... La finalul acestei campanii vom vedea rezultatul. 100% merg pe ideea că vom câștiga, dacă va fi din două tururi, dacă va fi dintr-un singur tur, trebuie să recunoaș- tem că sunt partide, cum ar fi PSD, mult mai puternice ca noi, în sensul că va putea primi candidatul respectiv mai multe voturi și atunci aici defalcarea între voturi se va face strict între candidați. Vrem pentru Târgoviște un târgoviștean, iar noi am considerat că din rândurile partidului nostru cel mai bun și care se adaptează cel mai bine la această situație și care, cu siguranță va trage partidul în sus și nu în jos, este dl Briceag. Îi urăm succes”, a declarat Adrian Rădulescu.

PMP își propune nu numai să câștige postul de primar al Târgoviștei, dar și 15% din locurile de consilieri municipali. Lansarea oficială a candidaților PMP din județul Dâmbovița va avea loc undeva în prima jumătate a lunii aprilie, eveniment la care va participa și președintele partidului, Traian Băsescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de coco- chanel la 29.01.2016 14:19

Daca acesta este candidatul dumneavoastra, veti avea un bluff!
Cautati unul mai uman, mai carismatic si mai european........
"Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba'!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale