Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2016 00:18

Ieri, în ședința ordinară aferentă acestei luni,


A A

Patru proiecte disputate în ședința Consiliului Județean

Patru proiecte disputate în ședința Consiliului Județean
Dispute și discuții în ședința ordinară a CJD pe luna iulie

❚ Trei asocieri ale Consiliului Județean Dâmbovița cu trei primării – Fieni, Cojasca și Vulcana Băi – pentru modernizări de drumuri nu au fost pe placul consilierilor județeni PNL care s-au abținut în mare parte de la vot după mai multe comentarii ❚ Tot cu vot majoritar și nu unanim, a trecut și rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2016, pentru că și acest proiect a stârnit discuții din partea aleșilor liberali

VIRGIL VOINESCU


O serie importantă de proiecte de hotărâre ce vizau numiri în structuri, în comisii administrative, modificări de decizii, aprobări pentru redevențe, închirieri sau asocieri au primit ieri votul celor 31 de consilieri județeni dâmbovițeni, prezenți la ședința ordinară aferentă acestei luni. După ce în deschiderea ședinței s-a votat retragerea de pe ordinea de zi a proiectului peivind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiective de infrastructură rutieră de interes județean, dar și introducerea la punctul Diverse a patru proiecte de hotărâre, de departe cele mai disputate proiecte s-au dovedit cele privind asocierea Consiliului Județean Dâmbovița cu orașul Fieni pentru realizarea obiectivului „Modernizare străzi Barajului, Livezilor” și aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici; cel de modificare și completare a Hotărârii CJ Dâmbovița nr. 300/25.09.2015 privind asocierea CJD cu Consiliul Local Cojasca și aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul „Modernizare străzi în satele Iazu, Cojasca și Fântânele”; proiectul de asociere a CJD cu unitatea administrativ teritorială Vulcana-Băi în vederea realizării obiectivului „Lucrări de reparații și întreținere pe DC 139A Vulcana Băi – Pietrari, km 0+000 – 5+200”, dar și proiectul privind rectificarea bugetului propriu al județului, pe anul 2016. Aceste patru proiecte de hotărâre au stârnit comentarii din partea aleșilor județeni ai opoziției PNL-PDL care s-au abținut în mare parte la vot, astfel proiectele de hotărâre fiind aprobate cu majoritatea voturilor, în timp ce restul proiectelor de pe ordinea de zi au fost aprobate cu unanimitate.

La finalul ședinței prin vot secret au fost aprobați reprezentanții CJD în Consiliul de Administrație al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațonală Dâmbovița - Cosmina Grecu; în Comisia de orientare școlară și profesională din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dâmbovița - Cristina Ionela Costea; în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Speciale Târgoviște - Georgeta Irena Dumitru și Elena Mosor și, de asemenea, s-a aprobat o demisie din componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică Dâmbovița și în aceeași comisie au fost desemnați șase membri, votul fiind în unanimitate.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale