Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.09.2017 00:18

Târgoviște, Moreni, Pietroșița și Pucheni...


A A

Patru organizații PNL, "decapitate"

Patru organizații PNL,
Gabriel Plăiașu, secretar general al PNL Dâmbovița

❚ Formațiunile politice liberale de la Târgoviște, Moreni, Pietroșița și Pucheni, care nu s-au mai ridicat la standardele impuse de liderii județeni, nu au mai reprezentat cum se cuvine partidul în spațiul public și în relația cu cetățenii, au acum conduceri interimare ❚ Decizia a fost luată de cei 22 de membri care au participat la ședința Biroului Politic Județean a PNL Dâmbovița, hotărâți să dea organizațiile cu pricina pe mâna unor liberali dornici de mai multă implicare și muncă în folosul formațiunii politice

ANA MARIA POPESCU


Conducerile a patru Organizații Locale ale Partidului Național Liberal, dizolvate de Biroul Politic Județean PNL Dâmbovita! Este vorba despre conducerile Organizațiilor PNL de la Târgoviște, Moreni, Pietroșița și Pucheni, care nu s-au mai ridicat la standardele impuse de liderii județeni, nu au mai reprezentat cum se cuvine partidul în spațiul public și în relația cu cetățenii, așa că cei 22 de membri care au participat la ședința BPJ a PNL Dâmbovița au decis să schimbe macazul și să dea organizațiile cu pricina pe mâna unor liberali dornici de mai multă implicare și muncă în folosul formațiunii politice. Așadar, până la organizarea de noi alegeri, interimatul la Organizația PNL Târgoviște va fi asigurat de președintele liberalilor dâmbovițeni, Marius Caravețeanu, la Moreni - Organizația a fost preluată interimar de Aurelian Popa, iar la Pietroșița și Pucheni - manșa a fost preluată de Elena Tăbârcă, respectiv Adrian Țigăeru. Se pare că cele mai multe reproșuri sunt pentru conducerea PNL Târgoviște, liderii județeni fiind nemulțumiți total de faptul că formațiunea nu a organizat în ultimele luni, nici măcar în perioada „Zilelor Cetății”, acțiuni de promovare a partidului, de „socializare” cu electoratul târgoviștean și nu numai.

„Acest demers se întemeiază pe lipsa de eficiență a acestor Birouri Locale de la data alegerilor, undeva din zona lunii aprilie și până în septembrie. Nu facem altceva decât să încercăm să asigurăm un management mai eficient la nivelul acestor Organizații și să propunem în cel mai scurt timp cu putință organizarea de alegeri în cele patru Organizații locale pe care le-am pomenit mai devreme. Toți cei patru președinți interimari au obligația ca în decurs de 14 zile să vină în fața Biroului Politic Județean cu propunere pentru Birouri Locale interimare. La ședință au participat 22 de membri din Biroul Politic Județean, la votul dat pentru Biroul Politic Târgovi ște a fost prezent și dl senator Iancu Caracota, care după ce și-a exprimat votul, a părăsit sala. Pentru Biroul Politic Municipal Târgoviște au fost exprimate 22 de voturi, din care 18 pentru dizolvarea Biroului, 3 abțineri și un vot împotrivă, cel al senatorului Iancu Caracota. (...) Știm cu toții că Târgoviște a fost în mare sărbătoare, am considerat potrivit ca Biroul Politic Municipal PNL Târgoviște să fie prezent prin acțiuni în viața Cetății. Imaginea PNL în aceste zile a lipsit cu desăvârșire, nu am participat la niciun fel de eveniment, nu a existat niciun fel de material prezentat la nivelul Biroului Politic Județean privind organizarea de acțiuni la care noi, liderii PNL, să luăm parte. În al doilea rând, am constatat că la nivelul Organizației PNL Târgoviște, la nivelul Organizației PNL Moreni, nu există niciun fel de manifestare în spațiul public legată de activitatea curentă pe care o desfășoară, pentru a ne adresa electoratului nostru și pentru a arăta foarte limpede că reprezentăm Partidul Național Liberal în spațiul public. Nu în ultimul rând, nu este tocmai ok nici modul în care arată sediul Organizației PNL Târgoviște. Este și acesta un considerent pentru care am hotărât că este nevoie de un alt management în fruntea acestor Organizații. Încercăm să devenim cât mai eficienți, cât mai credibili și cred că putem face acest lucru cu oameni de o altă ținută, de un alt calibru. Legat de Organizația PNL Pucheni, doresc să vă informez că nu am mai putut accepta ideea că parte din membrii Biroului Politic Local sunt într-o atitudine de o totală ostilitate față de primarul PNL din această localitate”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale