Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.12.2022 00:16

Pregătite de Primăria Târgoviște,


A A

Patru mari proiecte cu fonduri UE prin PNRR

Patru mari proiecte cu fonduri UE prin PNRR

Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este un punct de sprijin important pentru administrația publică locală târgovișteană. Primarul Daniel Cristian Stan a declarat că  sunt pregătite nu mai puțin de patru proiecte prin acest program. Primul proiect a început deja, fiind achiziționate 21 de autobuze electrice pentru localitățile limitrofe ale municipiului Târgoviște.

Tot prin PNRR va fi realizat proiectul pentru insulele digitalizate privind colectarea deșeurilor. Al treilea proiect este eficientizarea energetică a 11 unități de învățământ din municipiul Târgoviște. Nu în ultimul rând, administrația publică locală a implementat un proiect în valoare de 50 de milioane de lei pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuință.

„Am reușit să cumpărăm autobuze pentru zona peri urbană a municipiului Târgoviște. Este vorba de 21 de autobuze electrice pentru zona peri urbană, adică să beneficieze și locuitorii din Aninoasa, Șotânga, Răzvad, Doicești și chiar mai departe vrem să dezvoltăm acest proiect. Autobuzele sunt moderne, autobuze producție 2023, integral electrice. Am accesat finanțare pentru toată infrastructura, adică 21 de stații de încărcare lentă pe timpul nopții și stații de încărcare rapidă, atunci când va fi cazul, toate acestea prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Tot prin acest program avem și insulele digitalizate. Pe zona de colectare a deșeurilor vom avea 100 de puncte de precolectare, care vor fi înlocuite cu aceste containere și care se deschid numai pe bază de cartelă. Acestea măsoară cantitatea pe care o depui, dar și ce anume depui. Mai avem și un proiect de eficientizare energetică a 11 unități de învățământ. Mai avem și pe zona de reabilitare termică a blocurilor de locuință, un proiect de 50 de milioane de lei, tot prin PNRR”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

726 de petiții depuse și 89 de persoane primite în audiență la Prefectură
Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat
„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”
Angajații de la UM Mija și UPS Dragomirești pot ieși la pensie mai devreme!
Sindicatele cer Guvernului acordarea sporului de vechime la privat
Bani pentru școli și transportul elevilor
DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”
Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ
Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate
Nicolae Ciucă, „liantul” alianței PSD-PNL!?Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale