Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.07.2017 00:07

Chiar dacă a fost cooptat în staff-ul tehnic al primei echipe


A A

Păsărică nu e încântat de promovarea la seniori

Păsărică nu e încântat de promovarea la seniori
Gică Păsărică spune că la Chindia nu au existat probleme cu portarii de ani buni

* „Am acceptat propunerea, pentru că nu sunt prea multe variante de echipe, chiar și pentru antrenorii care se ocupă de pregătirea portarilor. Mie unul îmi era bine la copii și juniori, mă învățasem acolo și îmi plăcea”

* „Eu nu am văzut o criză a portarilor. Chindia nu a avut o problemă cu acest post, unde au existat soluții. E adevărat că au mai apărut mici greșeli, dar sunt inerente la orice nivel. Portarii și-au făcut treaba la acest club”

COSTIN MIHAI


Revenirea în staff-ul tehnic al echipei de seniori a clubului Chindia, ca antrenor cu portarii, nu pare să-l încânte prea tare pe Gică Păsărică. „M-a surprins această propunere, cum m-a surprins și aceea prin care am fost dat afară de la prima echipă, în 2014. Chiar ați scris atunci că nu înțelegeți pentru ce m-au zburat pe mine de la echipă, ținând cont că Iustin Popescu a fost liderul notelor în acel sezon, fiind păstrat Sică Bârdeș. Am acceptat propunerea, pentru că nu sunt prea multe variante de echipe, chiar și pentru cei care se ocupă de pregătirea portarilor. Mie unul îmi era bine la copii și juniori, mă învățasem acolo și îmi plăcea”. Păsărică va lucra acum cu Nicu Croitoru și cu Sică Bârdeș, în timp ce Cosmin Lunescu se va ocupa de instruirea portarilor de la centrul de copii și juniori al clubului.

Mulțumit de portari

Un tip direct, Gică Păsărică nu se teme să spună public ce gândește, iar în opinia lui, Chindia nu a suferit în ultimele sezoane la capitolul goalkeeperi. „Eu nu am văzut o criză a portarilor. Chindia nu a avut o problemă cu acest post, unde au existat soluții. E adevărat că au mai apărut mici greșeli, dar sunt inerente la orice nivel. Portarii și-au făcut treaba la acest club. Revenirea lui Iustin Popescu este însă binevenită, mai ales că a acumulat experiență și a mai evoluat la Târgoviște”. Roata s-a întors acum, iar Păsărică a revenit pe poziția din urmă cu trei ani, pe care a părăsit-o pentru a-i face loc lui Lunescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale