Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.08.2022 00:20

La Târgoviște, investițiile în infrastructură continuă


A A

Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare

Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare

*Ieri, potrivit primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, la investiția respectivă a fost turnat ultimul strat de asfalt

*Edilul-șef a mai precizat că investiția este asigurată din fonduri europene, fiind parte a proiectului modernizării transportului public local

 

Ștefan Khalil


 

Lucrările de reabilitare la pasajul rutier de peste calea ferată de pe DN 72 (zona PAVCOM) se apropie de finalizare! Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, la investiția respectivă a fost turnat ultimul strat de asfalt. Proiectul presupune reabilitarea completă a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolației sau a parapeților! Urmează realizarea rosturilor de dilatație, aceasta reprezentând și ultima intervenție înaintea realizării marcajelor rutiere.

„Pasajul în discuție este cel de-al patrulea pasaj rutier care se reabilitează în ultimii 3 ani de către administrația locală târgovișteană, după pasajul de pe strada Petru Cercel, cel de la Aninoasa sau cel de la Teiș.  Totodată, au fost construite și 2 poduri noi, respectiv podul nou de la Teiș și pasarela de pe strada Cornel Popa”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Nu în ultimul rând, edilul-șef a mai precizat faptul că investiția respectivă este asigurată din fonduri europene. Amintim faptul că acest proiect face parte din proiectul modernizării transportului public local, în cadrul căruia au fost modernizate Bulevardul Regele Carol, Strada Gării, iar acum sunt în plină desfășurare lucrări la Bulevardul Mircea cel Bătrân.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Valorile în care credem
Bază sportivă modernă la Hulubești
Pasajul rutier de la Pavcom, aproape de finalizare
Nu va exista plafon la consumul de gaze în această iarnă!
Amplu proces de reabilitare la Grădinița „Prichindel”
O amintire cu Regina Marii Britanii
S-a stins din viață Nicolae Catrina, primarul comunei Potlogi
Sute de polițiști, sute de amenzi în Dâmbovița
Criza energetică și răspunsul european
Târgoviștea, în prefacere urbană


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale