Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.08.2020 00:17

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan... apel către liberalii dâmbovițeni


A A

"Partidul Național Liberal să nu mai pună presiune pe anumiți șefi de deconcentrate"


VIOLETA STANCIU


Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan cere liberalilor dâmbovițeni să nu mai pună presiune pe cei care conduc instituțiile deconcentrate! În acest sens liderul social democrat vorbește de situația de la Poșta Română, Filiala Dâmbovița, unde odată cu instalarea noii conduceri au început să curgă și reclamațiile referitoare la presiunea care se face asupra factorilor poștali din anumite localități. „Fac un apel către cei din Partidul Național Liberal să nu mai pună presiune pe anumiți șefi de deconcentrate. Vreau să le transmit tuturor că există viață și după 27 septembrie, că există viață și după ce o să treacă moțiunea de cenzură și Guvernul PNL nu o să mai fie… Vreau să vă spun că, de două săptămâni, a fost schimbată conducerea Poștei Române, Filiala Dâmbovița, și în fruntea instituției din județul nostru a venit o persoană pe care nu o cunosc, dar am foarte multe reclamații din județ în ceea ce o privește. Vreau să-i transmit public astăzi să nu mai pună presiuni pe factorii poștali. Un exemplu concret este în comuna Moțăieni. Îi transmit să lase factorul poștal în pace. La fel se întâmplă și în comuna Dărmănești. Nu cred că dacă s-a schimbat conducerea Poștei Române din județul nostru, candidații pentru consilieri locali din cele două localități trebuie să se înscrie în Par tidul Național Liberal sau să inițieze demersuri electorale pentru PNL. Atragem atenția pe această cale să lase în pace factorii poștali din localități pentru a nu fi nevoie să recurgem și la alte metode legale pentru a opri aceste abuzuri”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul unei recente conferințe de presă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Eric la 31.08.2020 02:49

My name_s Eric and I just found your site jurnaldedambovita.ro.

It_s got a lot going for it, but here_s an idea to make it even MORE effective.

Talk With Web Visitor _ CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com for a live demo now.

Talk With Web Visitor is a software widget that_s works on your site, ready to capture any visitor_s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they_re interested _ so that you can talk to that lead while they_re literally looking over your site.

And once you_ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation_ and if they don_t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just _how you doing?_ notes to build a relationship.

CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

Eric
PS: Studies show that 70% of a site_s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don_t keep losing them.
Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial _ and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now_ don_t keep them waiting.
CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=jurnaldedambovita.ro


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale