Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.09.2021 00:17

Încă un cadou pentru târgovișteni, de ,,Zilele Cetății”:


A A

,,Parcul Mitropoliei, nou și modern”

,,Parcul Mitropoliei, nou și modern”

*,,Cred că este un loc foarte frumos, un loc cu foarte multă verdeață și sper să și păstrăm ceea ce avem, iar lucrul acesta este foarte important. Depinde foarte mult ca ceea ce am realizat să arate așa și peste un an și peste doi și peste cinci ani, pentru că nu vor exista resurse financiare să putem interveni foarte curând în această zonă.”

 

Tot ieri, de ,,Zilele Cetății Târgoviște”, de fapt în ultima zi de sărbătoare a orașului, de Sfânta Marie Mică, a avut loc și inaugurarea oficială a Parcului Mitropoliei! Acesta a fost reabilitat și modernizat, la fel ca toate piețele publice din zona centrală a orașului. La conferința de presă de ieri susținută de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan au participat președintele CJD, Corneliu Ștefan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga, parlamentarii PSD Dâmbovița, Carmen Holban și Ionuț Vulpescu, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, consilieri locali și județeni.

,,O investiție mult așteptată de târgovișteni, Parcul Mitropoliei a fost redeschis încă de aseară (n.n. marți, 7 septembrie), când foarte mulți oameni s-au plimbat prin acest parc. Singurele lucrări pe care le avem de finalizat vizează o parte a ruinelor, pentru că deja Paraclisul este finalizat, pentru că există un singur producător de cărămidă de restaurare în România și nu am reușit să obținem materialul mai devreme, dar deschiderea parcului s-a putut face pentru că partea aceea în care încă se lucrează este o zonă izolată. Să ne aducem aminte că am început Piața Mihai Viteazul în urmă cu aproximativ 4 ani, am continuat cu Piața Tricolorului, cu Piața Revoluției și acum cu Parcul Mitropoliei... și reprezintă numai prima parte a demersului investițional pe care îl realizăm pentru a face din municipiul Târgoviște un oraș modern și spun asta în contextul în care trama stradală a municipului Târgoviște va intra în reabilitare și modernizare, B-ul Mircea cel Bătrân, spre exemplu, urmează să fie reabilitat în cadrul proiectului de modernizare a transportului  public local. De asemenea B-ul Regele Carol va intra în reabilitare și am depus la acest moment, dar vom vedea, pe Compania Națională de Investiții, poate vom reuși pe Programul Anghel Saligny... și B-ul Libertății, B-ul Independenței și de asemenea Calea Domnească și am cam finaliza ceea ce înseamnă lucrări importante pe aceste artere rutiere foarte circulate din municipiul Târgoviște”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, la momentul inaugurării oficiale.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiect amplu pentru modernizarea transportului public local în comun
Redeschiderea secției exterioare a Spitalului Județean de la Voinești
Grădiniță inaugurată la Potlogi
Record de infectări COVID-19: cinci localități sunt în scenariul Roșu!
Un congres udemerist...
Prefectul județului: „Evoluția cazurilor de COVID-19 este îngrijorătoare!”
„Jocul european al Germaniei” (II)
Punerea pietrei de temelie la noua biserică de la Finta
Eveniment academic la UVT
„Epurări politice” în unitățile de învățământ?
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un congres udemerist...

...care a avut loc, deunăzi, la Sângeorgiu de Mureș, a fost „pus în scenă” cu măiestrie politică de Kelemen Hunor și ai lui. Trebuie să recunoaștem că de măiestrie șmecherească, politicienii maghiari nu duc lipsă și, dacă nu te prinzi, te duc de nas și-ți trag preșul de sub picioare.

Ei bine, haideți să arăt că tricolorul românesc a fost așezat la... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale