Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.12.2021 00:13

În municipiul Târgoviște…


A A

Parcările cu multe solicitări nu vor mai fi închiriate

Parcările cu multe solicitări nu vor mai fi închiriate

*Primăria Târgoviște a început o analiză a numărului de cereri pentru toate parcările din apropierea reședințelor

 

Problema locurilor de parcare din Târgoviște persistă! Până acum, foarte mulți cetățeni au făcut solicitări pentru închirierea locurilor de parcare. Astfel, Primăria Târgoviște a început o analiză a numărului de cereri pentru toate parcările din apropierea reședințelor. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, sunt cartiere cu un număr generos de locuri, dar sunt și zone unde acestea sunt destul de limitate, iar cererea foarte mare.

Astfel, conducerea Primăriei a anunțat că în zonele unde sunt multe solicitări și puține locuri de parcare, ele nu vor mai fi mai fi atribuite și vor fi lăsate la libera înțelegere. Edilul-șef a explicat că există riscul să se nască multe controverse între locuitorii zonelor unde parcările sunt mici. De asemenea, acesta a punctat că unde va fi posibil, vor fi extinse parcările.

„Discutăm de la parcare, la parcare. Nu o să acordăm locuri de parcare unde sunt foarte multe cereri și spiritele sunt foarte încinse, pentru că nu vrem să generăm un subiect acolo. Ideea este că, în momentul în care există un loc de parcare închiriat, dacă sunt foarte multe cereri, chiar dacă locul acela este liber după ora 18:00, nimeni nu poate să parcheze pe el. Aici ar fi oarecum dificultatea. Noi venim să răspundem unor solicitări pe care le-au făcut târgoviștenii, dar nici să generăm... Acolo unde vom găsi soluții și vom extinde parcările, vom vedea... un sistem de sensuri unice pentru a crea cât mai multe locuri de parcare, vom analiza de la caz la caz situațiile”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie
Președintele PNL Dâmbovița, previziuni sumbre pentru 2022
"PSD își respectă promisiunea de a schimba radical abordarea în gestionarea pandemiei"
PRO România... în derivă!
Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”
Ședința ordinară CLM Târgoviște, cu scântei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale