Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.03.2023 00:19

Consiliul Județean Dmbovița și Primria Municipiului Trgoviște și-au unit forțele pentru a realiza mpreun...


A A

Parcare suprateran și o nou arter rutier n centrul Trgoviștei

Parcare suprateran și o nou arter rutier n centrul Trgoviștei

*Investiția, care se ridic la 45 milioane lei, va fi realizat de Consiliul Județean Dâmbovița în asociere cu Primria Municipiului Târgoviște, fiecare instituție asigurând partea sa de cofinanțare de 50% din valoarea lucrrii

 

Municipiul Târgoviște va avea parcare etajat cu 358 de locuri, dar și o nou arter rutier în centrul orașului!  Investiția, care se ridic la 45.000.000 de lei, va fi realizat de Consiliul Județean Dâmbovița în asociere cu Primria Municipiului Târgoviște, fiecare instituție asigurând partea sa de cofinanțare de 50% din valoarea lucrrii. Președintele CJD, Corneliu Ștefan și primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan au dat ieri vestea cea mare în cadrul unei conferinței de pres comune la care au mai participat vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, dar și viceprimarii Târgoviștei, Monica Ilie și Ctlin Rdulescu, precum și administratorul public Gabriel Boriga. Noua investiție va duce la realizarea racordului dintre Bulevardul I.C. Brtianu, str. Locotenent Stancu Ion cu deschidere la str. Arsenalului și bineînțeles la înființarea parcrii supraetajate.

„Așa cum am promis în urm cu un an și jumtate, împreun cu conducerea Primriei Târgoviște, a venit momentul s anunțm cel mai important proiect de sistematizare a centrului municipiului reședinț de județ. În municipiul Târgoviște vom construi împreun o parcare de aproximativ 360 de locuri, o parcare care va avea și sistematizare și, nu în ultimul rând, un drum de acces între Bulevardul I.C. Brtianu, strada Lt. Stancu Ion și Bulevardul Independenței. Este un proiect pe care îl vom finanța împreun, în asociere Consiliul Județean Dâmbovița- Primria Târgoviște, este un proiect necesar în primul rând municipiului reședinț de județ și județului Dâmbovița. O dat cu aceast parcare vor fi atrași și alți investitori pentru a dezvolta municipiul Târgoviște și, în special, zona central a municipiului. Valoarea total a investiției este de aproximativ 45 milioane lei, din care 36 milioane lei vor fi suportați în proporție 50%-50% de ctre Consiliul Județean Dâmbovița și Primria Municipiului Târgoviște, diferența de bani fiind pentru studiul de fezabilitate, proiect tehnic și exproprierile necesare acestei investiții”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

La rândul su, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște a menționat: „Este vorba de un proiect complex, un proiect care vizeaz crearea acestei parcri de aproximativ 360 de locuri, P plus un etaj cu panouri fotovoltaice pe acoperiș și cu zone importante de spații verzi, locuri pentru persoane cu dizabilitți, stație de încrcare pentru mașini electrice. În ședința de Consiliu Local, vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici care reprezint pasul necesar în vederea exproprierii și în vederea realizrii acestui proiect”, a precizat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI
Modernizarea transportului public local, pe ultima sut de metri
Deschiderea BABEL, cu o premier de succes
Parada Babel FAST 2023!
Concluzii dup trei zile ale Festivalului Babel
Muzeul Scriitorilor Dmbovițeni a fost redeschis
Rsucire iohannist cu... sticl spart
Und verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dmbovița, alturi de colegii de la nivel național
Activitate dedicat Zilei Internaționale a CopiluluiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI

Unii istorici, dar i ali oameni de cultur, privesc judeul Dâmbovia nu numai ca pe unul voievodal, ci i ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român i al existenei unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgovite, care au druit vieii culturale i politice nume cu valoare de cariatide la templul eternitii româneti.

i acest jude... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale