Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.03.2020 00:09

Fotbalul, blocat de coronavirus


A A

Paraschiv, mesaj către suporterii morenari

Paraschiv, mesaj către suporterii morenari

❚ În al doilea meci oficial din acest an, trupa lui Gabi Paraschiv ar fi trebuit să întâlnească ocupanta ultimului loc, Sporting Roșiori, dar problemele cauzate de coronavirus au condus la suspendarea unor competiții sportive ❚ Râșnov a fost un meci greu, din cauza numărului mare de suspendați și accidentați pe care i-am avut la ora jocului, dar băieții s-au mobilizat extraordinar și au făcut un meci bun”, a transmis Paraschiv ❚ „Suporterilor le transmit să trateze foarte serios această problemă, să respecte regulile impuse de autorități pentru a putea să ne întoarcem toți sănăto și și cât mai repede alături de echipa noastră de suflet”, a mai spus antrenorul morenar


COSMIN SAVA

 


 

Flacăra a început bine returul, cu o victorie obținută în condiții speciale la Râșnov, cu mulți jucători suspendați și accidentați. În al doilea meci oficial din acest an, trupa lui Gabi Paraschiv ar fi trebuit să întâlnească ocupanta ultimului loc, Sporting Roșiori, dar problemele cauzate de coronavirus au condus la suspendarea unor competiții sportive din România, printre care și Liga a III-a. De asemenea, și FC Pucioasa a fost afectată de această decizie, dar și Chindia Târgoviște, singura formație dâmbovițeană care evoluează la nivelul primei ligi. Antrenorul formației morenare a transmis că este mulțumit de jocul și rezultatul din partida cu Olimpic Cetate Râșnov și spune că măsurile impuse de autorități ar trebui respectate de toată lumea, pentru ca lucrurile să revină mai repede la normal.

,,Împreună reușim să trecem și peste această problemă!”

„La Râșnov a fost un meci greu, din cauza numărului mare de suspendați și accidentați pe care i-am avut la ora jocului, dar băieții s-au mobilizat extraordinar și au făcut un meci bun, încheiat cu o victorie mare pentru noi. Competiția s-a suspendat, astea sunt regulile și trebuie să le respectăm. Dacă vrem să scăpăm cât mai repede, trebuie să respectăm întocmai regulile impuse de autorități! Momentan jucătorii sunt liberi, cu recomandarea să respecte regulile impuse de autorități și, în funcție de cum vor decurge lucrurile, vom vedea în zilele următoare ce program vom stabili. Suporterilor le transmit să trateze foarte serios această problemă, să respecte regulile impuse de autorități, pentru a putea să ne întoarcem toți sănătoși și cât mai repede alături de echipa noastră de suflet! Împreună reușim să trecem și peste această problemă!”, a transmis Gabi Paraschiv.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de vasile la 21.03.2020 11:20

De ce mati blocat pe facebook la Flacara Moreni- complect nevinovat.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale