Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.09.2017 00:07

După remiza cu Chiajna


A A

Paraschiv e mulțumit că elevii lui au luptat până la capăt

Paraschiv e mulțumit că elevii lui au luptat până la capăt

*Antrenorul morenar nu a fost încântat de joc, dar este bucuros că s-a reușit obținerea unui punct pe final de meci

COSMIN SAVA


În ultima etapă a Ligii a 3-a, Flacăra a obținut doar o remiză cu Chiajna 2, 1-1. Morenarii au ratat și un penalty în minutul 84 prin Ene, iar elevii lui Paraschiv s-au ales doar cu un punct după această partidă. Astfel, Flacăra a adunat 7 puncte după primele patru etape, iar în runda următoare întâlnește Petrolul Ploiești, pe "Ilie Oană". Gabi Paraschiv este mulțumit că băieții lui au luptat până la capăt și au reușit să obțină un punct din acest meci. Antrenorul morenar spune că se aștepta ca prestația echipei sale să nu fie una tocmai reușită, pentru că jucătorii au fost afectați de înfrângerea cu Petrolul din Cupa României. Paraschiv speră să mai rezolve din problemele existente la echipă, iar jocul să arate din ce în ce mai bine.

"Începem să jucăm abia după minutul 70"

"E plăcut să ai emoții la meciuri, din păcate nu reușim să câștigăm decât foarte greu. Astăzi nu a fost să fie, am avut și ceva ghinion, am jucat și foarte prost, pe undeva era de așteptat să evoluăm fără lipsă de prospețime pentru că acum câteva zile am suferit o înfrângere dureroasă, care și-a pus amprenta atât din punct de vedere fizic, cât și psihic asupra jucătorilei mei. Fiind o echipă tânară nu au reușit să treacă peste acel șoc. Mă bucur foarte mult că jucătorii au crezut foarte mult până în ultimul minut că pot scoate ceva din acest meci, nu poate decât să-i ajute în cariera lor și e un lucru benefic pentru echipă. Probabil o să exersăm din  nou penalty-urile, am exersat și săptămâna trecută, din păcate nu a fost să fie, nu contează acest lucru, important e că ne creăm ocazii, după părerea mea, începem din păcate să jucăm abia după minutul 70 și asta îmi dă de gândit, pentru că ar trebui să jucăm de mai devreme așa cum trebuie, dar sunt lucruri pe care le vom pune la punct. Experiența lui Ene ajută echipa să reușească de fiecare dată când intră pe teren sa revină. Avem o echipă extraordinar de tânără, cel mai bătrân are 26 de ani, iar în etapa trecută am avut media de vârstă 20 de ani. Sunt jucători care în mare parte a carierei au jucat în Divizia D, puțin în C, și e greu să crești o echipă fără jucători de experiență, iar jucătorii de experiență în general vin acolo unde sunt bani. Publicul exemplar ca de obicei, mă bucur că încearcă să susțină această nouă echipă, pentru că în formula de start au fost șapte jucători care nu și-au găsit loc în echipa noastră în anul trecut. Nu e ușor să începi cu șapte jucători noi și să speri că peste noapte să ai rezultate foarte bune sau un joc care să încânte privirile. Din păcate, problemele administrative continuă, sper să le rezolvăm săptămâna asta pentru că din punctul meu de vedere e o săptămâna hotărâtoare pentru că urmează un nou meci dificil pe "Ilie Oană", vineri, de la ora 18. S-au abonat puțini oameni până acum, în jur de 20 de persoane." a declarat tehnicianul morenar.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale