Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.11.2019 00:10

Flacăra ocupă locul 4


A A

Paraschiv cere sprijinul suporterilor pentru finalul turului

Paraschiv cere sprijinul suporterilor pentru finalul turului

❚ Schimbările din vară, atât cele de la nivelul lotului, cât și cele administrative, par a fi de bun augur pentru Flacăra, care a arătat că are forța necesară pentru a ataca primul loc ❚ Morenarii au șansa să urce în clasament dacă vor câștiga cu FC Voluntari 2, vineri, de la ora 14.00, pe teren propriu ❚ „Consider că echipei mele i-a lipsit în primul rând mentalitatea și abia apoi omogenitatea pentru a fi pe primul loc în acest moment. Seria de anul acesta este echili - brată, dar într-o ușoară scădere față de sezoanele trecute”, a spus antrenorul Flacărei

 

COSMIN SAVA

 


 

Morenarii au un parcurs bun în acest sezon de Liga a III-a, ocupă locul 4 în acest moment în Seria a 3-a, cu 20 de puncte, la două lungimi în spatele liderului Progresul Spartac. Schimbările din vară, atât cele de la nivelul lotului, cât și cele administra t i ve, par a fi de bun augur pentru Flacăra, care a arătat că are forța necesară pentru a ataca primul loc. Cu mai multă atenție la anumite partide, echipa lui Gabi Paraschiv ar fi putut să stea și mai bine în clasament. Morenarii au șansa să urce în clasament dacă vor câștiga cu FC Voluntari 2, vineri, de la ora 14.00, pe teren propriu. Antrenorul morenar a transmis că echipa lui ar fi putut să adune mai multe puncte, dar spune că și de acum fiecare par tidă va fi abordată la victorie. Paraschiv cere spri j i nul supor teri l o r, pentru a urca în clasament.

"Cu cât va fi mai greu, cu atât ne vom bucura mai tare la final”

„Parcursul echipei a fost unul sub posibilitățile echipei, dar având în vedere numeroasele schimbări care au avut loc în vară, e de înțeles. Consider că echipei mele i-a lipsit în primul rând mentalitatea și abia apoi omogenitatea, pentru a fi pe primul loc în acest moment. Seria de anul acesta este echilibrată, dar într-o ușoară scădere față de sezoanele trecute. Și cu Voluntari 2, la fel ca în fiecare meci, este obligatoriu să luptăm pentru victorie, iar cu atitudinea potrivită nu ne bate nimeni. Consider că atuurile noastre sunt valoarea, experiența, iar în privința slăbiciunilor nu mă voi exprima niciodată publ i c, poate doar despre ale mele. Nu am făcut strategia pentru pauza de iarnă, așteptăm anumite răspunsuri, care sper să vină cât mai repede. Suporter ilor le t ransmit să creadă în noi.Cu cât va fi mai greu, cu atât ne vom bucura mai tare la final”, s-a exprimat Paraschiv.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Dani Popa s-a izolat la Pietroșița
Lupta pentru promovare e echilibrată la Promoție
Salariații MTS vor salarii întregi
Fără vești de la volei
Ancuța Stoenescu, despre amânarea Jocurilor Olimpice
Multe echipe în lupta pentru evitarea retrogradării
Cine ar promova acum în Liga a IV-a?
Chindia va pierde mulți jucători
"Noua Chindie - Chindia Târgoviște"
Cum gestionează cluburile criza provocată de coronavirus


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]



Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale