Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.02.2024 00:20


A A

Până când nu va fi prea târziu! (I)

Până când nu va fi prea târziu! (I)

Șeful Statului Major al Apărării, de fapt, comandantul real al Armatei României, generalul Gheorghiță Vlad, într-un podcast de la o televiziune de largă audiență, cu vădită îngrijorare, omul fiind în deplină cunoștință de cauză, a atras atenția, atât a opiniei publice și a guvernanților că, în fața uriașului pericol de atac al Armatei Roșii putinizate, este de maximă urgență să mărim substanțial efectivele noastre militare.

Pe bază de voluntariat, deocamdată, trebuie pregătiți în mânuirea armamentelor în vederea apărării țării, tineri cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Această atragere de atenție a fost și este, prin actualitatea ei stringentă, de bun simț, atâta vreme cât de la cel mai înalt centru de comandă al NATO, și nu numai, s-a lansat un grav semnal de alarmă/ de extremă urgență că țarul sangvinar Putin nu numai că este capabil, dar este gata să-și expedieze rachetele, dronele, tancurile și navele de luptă împotriva unor state membre ale Alianței din vecinătatea apropiată a Mati Rossia.

Asta deocamdată. Căci, urmărit penal internațional și cu o neașteptată, pentru el, înmlăștinare a „operațiunii speciale militare” din Ucraina, cu un Washington și o Uniune Europeană dând dovadă de reticențe și bâlbâieli după ce sancțiunile date Kremlinului nu l-au șubrezit în nici un fel, și după ce ajutoarele financiare și în armament oferite masiv Kievului nu l-au înzdrăvenit în așa fel încât să învingă Armata Roșie.

Putin în loc… să cadă în putină (una geopolitică), cu spatele acoperit de vicleanul Xi Jinping și de „tovărășia de interes” a BRICS, este clar că nu se va lăsa cuprins de nicio sfială și va ataca NATO. Chiar cu riscul unui apocalips nuclear. În situația în care se află, puțin îi pasă. Nu mai are nimic de pierdut. Indiferent de faptul că va fi reales președinte al Federației Ruse de către un popor speriat și ținut dictatorial în hățuri, intoxicat de o bolșevizată / fanatizantă propagandă pravoslavonaționalistă. 

 (va urma)

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mai contează, la vot, poporul român?
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Blestemul aurului românilor (II)
Blestemul aurului românilor
Nouă chiar că ne pasă!
Nouă chiar că ne pasă!
Interviul nuclear lansat dintre zidurile vechiului Kremlin (III)
Interviul nuclear lansat dintre zidurile vechiului Kremlin (II)
Interviu nuclear lansat dintre zidurile vechiului Kremlin
Autonomia strategicã europeanã


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale