Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.10.2017 00:19

Editorial


A A

Palatul Victoria, sub tirul DNA

Palatul Victoria, sub tirul DNA

GEORGE COANDĂ


După ce, pe la începutul anului, DNA și-a asmuțit procurorii împotriva Palatului Victoria pe chestia pârdalnicei Ordonanțe 13, chemând la a da cu subsemnatul câțiva miniștri, curat neconstituțional, fapt ilegal condamnat de Curtea Constituțională, abia ce trecu o jumătate de an și iar neliniștitei Laura Codruța Kovesi îi cășună pe guvernarea PSD. Și le-a pus sub urmărire penală pe viceprim-ministru, Sevil Shaiddeh, și pe ministrul cu gestionarea fondurilor europene, Rovana Plumb, plus încă un domn ministru. Și, de aici, hai la Liviu Dragnea, afacerea penală de astă dată fiind insula Belina, aia înconjurată de apele fluviului Dunărea și pe unde principalul om politic luat în cătarea DNA… dădea la pește. Și cum cei trei miniștri, respectând și hotărârea partidului, nu au de gând să facă un pas înapoi – iată o sintagmă care sună ca o placă de patefon zgâriată și pe care Opoziția, indiferent care este ea, într-un moment ori altul, o folosește nemaimpresionând pe nimeni -, PNL și președintele Klaus Werner Iohannis au intrat, se vede de la o poștă, cu nervozitate în fibrilații. Că, păi să vezi, așa și pe dincolo, doamnele și domnul să-și ia tălpășița din guvern și să se ducă în fața instanței de judecată etc. Gata, nimeni nu mai este atât de naiv în această țară încât să se lase păcălit de loviturile premeditat administrate, fără îndoială, de herr Klaus (prin intermediul DNA, manșonate într-o urmărire penală) PSD-ului și guvernului său. Locatarul vremelnic de la Cotroceni, pe măsură ce timpul trece și se apropie alegerile prezidențiale, iar la Palatul Victoria încă nu se află „guvernul meu” (penelist, se înțelege), simte cum îi fuge pământul de sub picioare. Și cum, transformând în penali niște miniștri, azi trei, mâine restul, poimâine pe primul-ministru, doar-doar îi va ieși pasența, a pornit deja hei-rupul la guvernul în exercițiul funcțiunii, nemaiavând răbdare. O mai ține gaia-mațu și cu îndemnul acela răsuflat, cum că ar trebui… să facă un pas îndărăt, că s-o întâmpla să se întâmple. De ce n-o fi pricepând că ar trebui să nu mai tulbure apele, ca să trăim într-o țară normală!?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale