Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.06.2015 00:06


A A

Pahonțu, liderul echipei din Aninoasa

Pahonțu, liderul echipei din Aninoasa
Fotbaliștii lui Remus Gâlmencea au reușit la Bascov unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului

COSTINEL NEAGU


Aninoasa a făcut o partidă foarte bună în returul de la Valea Ursului, obținând victoria la fel ca în meciul tur: 2-1. Remus Gâlmencea a pregătit foarte bine meciul, jucătorii Aninoasei făcând risipă de efort pe întrega durată a partidei. „El Capitano” Pahonțu a făcut o partidă excelentă, fiind „ministrul apărării” echipei din Aninoasa, ca de altfel întrega defensivă.

Bărboiu 8 – Partidă bună făcută de golkeeper-ul de la Aninoasa. Transferat în această iarnă, „Piu” și-a făcut bine treaba în returul de la Valea Ursului. A dat siguranță prin evoluția sa, respingând multe baloane periculoase. Nu a fost învins decât o singură dată de Boboacă, în minutul 88 al partidei.

V. Nicolae 7 – S-a achitat destul de bine de sarcini, dar a avut și scăpări. Și-a revenit pe final, pe fondul evoluției mai slabe a echipei din Bascov. Rămâne un jucător de bază al echipei. A fost schimbat în minutul 86 cu A.Maican.

Ștefan 8,5 – Evoluție consistentă a fostului fundaș de la Corona Brașov. Tare ca o stâncă, a făcut o partidă foarte bună și în returul de la Valea Ursului. A jucat perfect în apărare, dar a urcat și în atac, fiind periculos în două rânduri, prin șuturi de la distanță (9, 12).

Pahonțu 9 – „El Capitano” a jucat aproape perfect în apărare, coordonându-și bine colegii din defensivă. Dacă în tur a marcat golul egalării, în retur nu a punctat, dar a scos la sacrificiu, de pe linia porții șutul lui Neagu, minge pe care scria 1-0.

Tudose 8 – Și el a făcut o partidă bună. Atent în apărare, s-a achitat bine de sarcinile defensive, urcând și în atac. A fost aproape să își treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 17, lovitura sa de cap fiind scoasă in extremis de Șerban. A fost schimbat în minutul 71 cu I.Maican

Gae 8 – Jucător experimentat, a rezolvat multe faze din experiență. S-a achitat bine de sarcini, încercând să impulsioneze atacul. Este un jucător pe care se poate pune bază în Liga a III-a.

Rusu 8 – A fost activ la mijloculul terenului, respectându-și sarcinile de joc. A fost aproape de gol în minutul 40, reflexul foarte bun al lui Șerban evitând golul.

Călinesu 8,5 – „Mutu” a vorbit pe teren, făcând o partidă foarte bună. A „arat” partea dreaptă a terenului, fiind la originea marcării primului gol de către Nicu Moțoi. A trimis multe centrări de calitate, Rusu fiind aproape de gol în minutul 40.

B. Matei 8 – Evoluție consistență a mijlocașului de la Aninoasa. S-a bătut pentru fiecare minge, fiind un jucător cu exeperiență, pe care Aninoasa se bazează și în Liga a III-a. A plecat mai devreme la cabine, fiind eliminat (90) de centralul Buși pentru primirea a două avertismente.

Diță 7,5 – A început destul de bine partida, dar continuarea nu a mai fost la fel. S-a zbătut mult, dar fără a avea realizări deosebite. A ieșit accidentat în minutul 45+1, fiind substituit de Constantinov

Moțoi 8,5 – Bombardierul de la Aninoasa și-a făcut încă o dată datoria. Dacă în tur a marcat golul victoriei în minutul 90+3, în partida retur a deschis drumul către victorie și calificare, marcând cu sânge rece în minutul 42 al meciului. Deși a ratat un penalty în minutul 77, a fost unul din cei mai activi jucători de la Aninoasa. A fost schimbat cu Vasiloiu (80).

Constantinov 8 – A intrat bine în joc, fiind aproape de gol chiar la prima atingere de balon. A jucat în nota echipei, evoluând fără să se complice. Este o soluție pentru postul de titular, putând intra oricând în primul unsprezece.

I. Maican 8- A intrat bine în joc, având partea sa de „vină” la golul doi marcat de Aninoasa. A fost aproape să înscrie în minutul 83, șutul său de la distanță fiind scos cu greu de portarul echipei din Bascov.

Vasiloiu – A jucat prea puțin pentru a fi notat. A intrat în minutul 80 în locul lui Moțoi.

A.Maican – A jucat prea puțin pentru a fi notat. A intrat în minutul 86 în locul lui Vlăduț Niculae.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale