Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.08.2018 00:20

Comitetul pentru Situații de Urgență Dâmbovița a finalizat și trimis situația privind...


A A

Pagubele inundațiilor, pe masa Guvernului

Pagubele inundațiilor, pe masa Guvernului

*Inundațiile din ultimele luni au făcut ravagii pe aproape întreg cuprinsul județului Dâmbovița, numeroase obiective fiind grav afectate

*Instituția Prefectului județului Dâmbovița, prin Comitetul pentru Situații de Urgență Dâmbovița, a stabilit ca documentația necesară promovării cu celeritate a unei hotărârii de guvern pentru alocarea resurselor financiare necesare pentru intervenție să fie înaintată de îndată spre avizare

V.ANDREI


 

În baza constatărilor, verificării și evaluărilor efectuate în localitățile Buciumeni, Iedera, Pucheni, Văleni Dâmbovița, Cândești, Cornățelu, Fieni și Dobra, au fost înaintate listele cu obiectivele afectate și cu pagubele înregistrate, urmare a fenomenelor hidrometeorologice deosebite din ultima perioadă de timp.

În ședința extraordinară a C.J.S.U Dâmbovița, convocată în ziua de 8 august a.c., după analiza situațiilor transmise, s-a adoptat Hotărârea nr.14/2018 prin care s-a aprobat listele obiectivelor afectate în localitățile Buciumeni (parțial DJ 715, parțial DC 1 și alte drumuri sătești), Iedera (pod comunal afectat major), Pucheni (parțial DC 124A și DC 124), Văleni Dâmbovița (alunecare de teren pe DS 3345 și DS 310).

S-a stabilit ca documentația necesară promovării cu celeritate a unei hotărârii de guvern pentru alocarea resurselor financiare necesare pentru intervenție să fie înaintată de îndată spre avizare.

De asemenea, C.J.S.U., prin adoptarea Hotărârii nr.15/2018, a luat act de efectele și pagubele produse în orașul Fieni (eroziune mal pârau Ialomicioara), Buciumeni (apărare mal și prag de fund Valea Leurzii), Cândești (alunecare teren Cândești Deal), Cornățelu (refacere cale de rulare pod r.Ilfov), Dobra (eroziune majoră mal Ialomița), Vișinești (eroziune mâl Cricovul Dulce), urmând ca, în proxima perioadă, să stabilească măsurile care se impun pentru normalizarea situațiilor create de precipitațiile abundente.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Otravă (media) nemțească. Achtung!
Colaborare între CJPV Dâmbovița, Consiliul Național și Uniunea Generală a Pensionarilor din România
Ambasadorul Georgiei, în vizită la CJD
Șanțul Cetății, în colimatorul Primăriei Târgoviște
Un sondaj care dă fiori…
Scandal cu focuri de armă la cimitir
Necazuri în lanț la proiectul Centurii Târgoviștei
Au fost semnate două contracte de finanțare de 31 de milioane de lei
Revolta unui comisar european
Salariați mai mulți, câștiguri salariale mai mici


Editorial

Otravă (media) nemțească. Achtung!

N-aș vrea ca românii să fie uluiți / scandalizați de imbecila „știre istorică” livrată opiniei publice de o importantă agenție de presă germană, DPA, și de faimosul post de televiziune ZDF, exact la momentul celebrării Centenarului Marii Uniri / României Mari. Ce au livrat, deci? Cum că România ar fi celebrat un veac de la… anexarea unei părți a Ungariei. 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale