Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.02.2015 00:16


A A

Organizația TSD Dâmbovița: reacții la acuzele publice

❚ Plecarea lui Bogdan Manole din rândul tinerilor social-democrați, urmată de criticile acestuia în presă și pe rețelele de socializare, a fost taxată de președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu ❚ Pe acest subiect, a avut o reacție și președintele partidului, Adrian Țuțuianu: „Să nu credeți că a provocat vreo tulburare faptul că au plecat doi băieți care au fost cam absenți în ultima perioadă din activitatea partidului”

comunicat de presă


În legătură cu afirmațiile care au circulat pe rețelele de socializare și în presă în ultimele zile, referitoare la plecarea din Partidul Social Democrat a domnului Manole Bogdan, dar și la acuzațiile lansate de acesta fac următoarele precizări:

1. Sunt mincinoase, neîntemeiate și neserioase afirmațiile lansate împotriva președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, potrivit cărora domnia sa nu a fost alături de tineri. Îi reamintesc lui Bogdan Manole că, de când Adrian Țuțuianu este președinte, au fost promovați mai mulți tineri în funcții de conducere în administrație ca niciodată, Manole Bogdan fiind unul dintre cei promovați de către președintele PSD Dâmbovița. Mai mult decât atât, sunt false și afirmațiile potrivit cărora tinerii ar fi fost jigniți sau nu ar fi fost consultați. Precizez că Organizația Județeană de Tineret a beneficiat de sprijinul necondiționat al seniorilor și al președintelui Adrian Țuțuianu în orice activitate am desfășurat.

2. Orice nemulțumire a unui membru de partid ar trebui adusă la cunoștință pe căi prevăzute de statutul PSD. Cu alte cuvinte, această abordare, lașă și neonorantă, de a lovi prin intermediul presei în cei cu care ai fost coleg și chiar prieten până acum câteva zile, este cel puțin incorectă și dovedește neseriozitatea celor care procedează de o asemenea manieră.

3. Legat de afirmațiile împotriva președintelui TSD, Mihai Sturzu, fac precizarea că acestea sunt lipsite de orice temei. Încă de la preluarea mandatului, a desfășurat o activitate politică de cel mai înalt nivel, iar Organizația TSD Dâmbovița a avut parte de toată susținerea echipei centrale de conducere, drept dovadă funcția de președinte al Ligii Studenților la Nivel Național pe care însuși Bogdan Manole a deținut-o. Orice nemulțumire de natură personală împotriva președintelui TSD nu trebuie transpusă în plan politic.

4. Plecarea din PSD și implicit din TSD a unor membri care nu au mai arătat vreun interes politic în ultimele campanii electorale ține strict de interese personale ale acestora și nicidecum de motivele mincinoase, calomnioase și neserioase pe care le-au prezentat.

 

președinte TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu

 

„Nu există nimeni de neînlocuit în nicio structură”

În legătură cu acest subiect a făcut recent o declarație și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu:

„Sunt decizii personale care nu afectează în niciun fel Partidul Social Democrat. Dintr-un partid politic mare, cum este PSD, mai pleacă unii, mai vin alții, dar noi suntem aici și vom rămâne puternici. Faptul că alte partide politice sunt preocupate să își creeze structuri este normal într-un regim democratic. Că mai pleacă unii, că mai vin alții ține tot de normalitate. Nu există nimeni de neînlocuit în nicio structură. În niciun caz să nu credeți că a provocat vreo tulburare faptul că au plecat doi băieți care au fost cam absenți în ultima perioadă din activitatea partidului”, a precizat președintele PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale