Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.04.2015 00:09

CSM Târgoviște își poate pierde antrenorii


A A

Oferte pentru Fleșeriu și Nesic

Oferte pentru Fleșeriu și Nesic
Conferință de presă înaintea finalelor de la baschet și volei

❚ Cei doi au recunoscut în cadrul conferinței de presă de ieri că au primit oferte de a antrena alte cluburi, însă vor mai întâi să treacă peste meciurile din finalele unde echipele târgoviștene sunt implicate în momentul de față

C. MIHAI

 


 

Conducătorii Primăriei și ai Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au susținut ieri o conferință de presă, pentru a prefața finalele pe care le vor susține echipele de baschet și de volei. Au mai fost prezenți antrenorii Dan Fleșeriu și Dragan Nesic, dar și căpitanii celor două formații, Ancuța Stoenescu și Diana Calotă. Interesant este că atât Fleșeriu, dar și Nesic, au recunoscut că au primit oferte de a antrena alte cluburi, însă vor mai întâi să treacă peste meciurile din finalele unde echipele târgoviștene sunt implicate în momentul de față.

La conferința de presă a participat și președintele CSM, Ciprian Iugulescu, cel care le-a transmis zilele trecute angajaților clubului să rupă orice dialog cu reprezentanții ziarului nostru, lucru care nu a fost deloc pe placul primarului interimar Cristian Stan. Dacă nu ar fi apărut invitația venită din partea executivului Primăriei Târgoviște, foarte probabil că ziarul nostru nu ar fi fost luat în calcul de conducerea clubului pentru conferința de presă de ieri. Subiectul merită o abordare specială, dar și multe altele dezbătute la conferința de presă de ieri.

Spre exemplu, Dragan Nesic a cerut ca în această perioadă toate criticile, dacă vor exista, să se îndrepte către el și nu spre jucătoare, însă ele nu au venit din partea presei, ci a unui consilier local, al cărui fiu face parte chiar din conducerea clubului. Acesta ar fi amenințat că va propune blocarea finanțării către echipa de volei, după ce a suprins câteva jucătoare fumând într-un restaurant din Târgoviște, înaintea meciului patru cu Știința Bacău.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de stimulent la 09.04.2015 10:32

Are greutate mare Iugulescu Ciprian, din moment ce este mentinut in functia de director sportiv la Primaria Targoviste din anul 2008 !Pleaca si vin primari la Targoviste ,insa acest director,profesor,observator,sef de comisie la as judeteana de fotbal si cine stie cate functii mai are ,ramane pe loc ! Acest individ are ambitia de al depasi si pe Carol 1 ca longevitate intr o functie ! Felicitari NEMURITORULE !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale