Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.06.2024 00:18

IȘJ Dâmbovița anunță demararea demersurilor pentru...


A A

Ocuparea posturilor didactice din anul școlar 2024-2025

Ocuparea posturilor didactice din anul școlar 2024-2025
foto arhivă

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița a început demersurile pentru ocuparea posturilor didactice pentru anul școlar 2024-2025. Valentin Stancu, purtătorul de cuvânt al IȘJ, a declarat că peste 3000 de posturi sunt disponibile, variind de la o oră până la 18 ore pe săptămână, asigurând astfel normă întreagă pentru cadrele didactice.

Deja a demarat calendarul pentru ocuparea posturilor didactice pentru anul școlar următor, adică 2024-2025. A fost creată lista posturilor, ea este publică pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița. Planurile de școlarizare, respectiv proiectul Planului de încadrare, au fost avizate de Inspectoratul Școlar și pe baza acestora s-a calculat numărul de ore care rămâne pentru diferite discipline pentru a fi ocupate pentru anul școlar următor. Sunt deja peste 3000 de posturi, dar facem mențiunea că aceste posturi sunt disponibile, începând cu o oră, până la 18 ore pe săptămână, cât este necesar pentru a avea un post întreg”, a declarat Valentin Stancu.

Cele mai multe posturi vacante sunt pentru educator institutor în învățământul preșcolar, urmate de posturile pentru învățători. Cu toate acestea, există preocupări legate de un potențial deficit de personal în disciplinele Fizică, Biologie și Chimie. Deși există posturi disponibile pentru aceste materii, numărul de ore este limitat, iar mulți profesori din aceste domenii s-au pensionat recent. Valentin Stancu a avertizat că lipsa de profesori debutanți în aceste domenii ar putea agrava situația în viitor.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată pe site-ul IȘJ Dâmbovița, iar procesul de ocupare a acestora este în plină desfășurare.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Daruri pentru copiii din unitățile de învățământ
„Povestea iei”
Titularizarea fără examen a profesorilor suplinitori
Examenul de Bacalaureat a început pentru 3080 de elevi
Angajarea elevilor și studenților pe perioada vacanței
Mijlocitorul veșnic al mântuirii noastre
„Întâlnirile Babel”, un spațiu relaxat de împărtășire a ideilor
85 de școli din România, inclusiv 3 din Dâmbovița, primesc finanțare prin PNRAS
Cadrele didactice primesc o majorare salarială de 7%
Festivalul BABEL XII - conexiuni și inedit


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale