Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2014 12:10

Greu de păstrat


A A

Octavian Ionescu merge la Rapid

Octavian Ionescu merge la Rapid
Chindia l-a pierdut și pe Octavian Ionescu

❚ Chiar dacă a evoluat ieri pentru Chindia, în amicalul cu Juventus București, nici Ciprian Dinu nu e sigur că va rămâne la Târgoviște, care nu-i poate oferi un salariu prea mare

C.M.


Chindia l-a pierdut și pe Octavian Ionescu, jucătorul venit de la SCM Pitești alegând echipa de prima ligă, Rapid București. Fundașul central de 24 de ani revine practic în Giulești, unde a petrecut o perioadă importantă, între 2007 și 2011, după care s-a transferat la Gloria Bistrița.

Ionescu s-a pregătit cu Chindia săptămâna trecută, însă nici măcar aici nu avea garantat postul de titular. Rapidul a pierdut, în schimb, un alt dâmbovițean, pe Adrian Pătulea, ale cărui pretenții financiare nu au putut fi onorate, astfel că a ajuns la divizionara B, Academica Pitești.

 

 

Chiar dacă a evoluat ieri pentru Chindia, în amicalul cu Juventus București, nici Ciprian Dinu nu e sigur că va rămâne la Târgoviște, care nu-i poate oferi un salariu prea mare.

Obișnuit cu standardul salarial din prima ligă, Ciprian speră să prindă un contract mai avantajos, la nivelul ligii secunde.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Nini la 21.08.2014 23:21

Din cate stiu eu Ionescu a semnat cu Afumati!!!. Ionescu este un jucator dificil ca si caracter, iar el a venit la Chindia doar sa se pregateasca in speranta ca va semna cu Rapid. Toti cei de la Chindia au fost anuntati ca nu ramane si totusi i s-a permis doar sa se antreneze?! Afumati a mutat mai bine si mai repede decat adormiti de la Chindia!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale