Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.10.2014 15:40

Se apropie finalul stagiunii de toamnă, iar....


A A

Observatorii județeni tot nu au fost testați

Observatorii județeni tot nu au fost testați

C. M.


S-a încheiat turul de campionat la Liga a VI-a, celalalte eșaloane sunt și ele aproape să ajungă la jumătatea sezonului, iar observatorii județeni tot nu au fost supuși unei testări. Acest lucru era obligatoriu încă de la începutul campionatului, numai că Tudor a motivat lipsa de timp pentru a organiza o asemenea acțiune. Șeful AJF Dâmbovița a avut grijă, în schimb, să primească observatori noi, fără a-i supune vreunei testări, cum s-a întâmplat cu Tinel Aldea,

Adrian Coman, Cristi Grigorașcu și chiar Florin Tuiu. „Ce probitate au să ne evalueze prestațiile unii care au fost făcuți observatori peste noapte, fără a susține vreo testare? Sau alții care nu au avut nicio treabă cu arbitrajul? Sau cei care au obținut note de 2, 3 și 4 la alte testări? Sau unii care sunt pe mână cu echipele sau chiar cu anumiți arbitri, împărțind frățește? Nicăieri în țară nu s-a întâmplat așa ceva, ca observatorii să nu fie testați. Tudor știe foarte bine că mulți dintre observatori sunt foarte slab pregătiți, doar că sunt oamenii lui”, ne-au semnalat mai mulți arbitri.

Puterea lui Tudor a slăbit fără Anghelinu

Emil Tudor a anunțat că o sacrifică pe Petruța Iugulescu, în speranța că va avea din nou liniște. Nemulțumirile în teritoriu sunt însă foarte mari, iar oamenii au început să solicite schimbări totale la nivelul comisiilor, mulți dintre ei cerând chiar debarcarea președintelui AJF. Tudor a pierdut mult din influența asupra echipelor după retragerea secretarului Severin Anghelinu, din motive de sănătate, care comunica permanent cu reprezentanții acestora. Adunați în jurul fostului arbitru Armand Mihălăchioiu, oficialii mai multor echipe strâng semnături pentru a convoca Adunarea Generală, în speranța că vor putea obține demiterea lui Tudor. Demers greu de realizat, însă alarmant pentru președintele asociației, pus în fața unei situații riscante, pentru prima dată în cei peste 20 de ani petrecuți la șefia AJF. Tudor are și alte motive de îngrijorare. Puterea politică s-a săturat de atâtea scandaluri în fotbalul dâmbovițean, iar organele de cercetare penală ar fi fost sesizate cu privire la situația financiar- contabilă a asociației.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Adevarul la 02.11.2014 19:53

Sunt mai multi dar sunt delegati rar la jocuri. A fost desfintat corpul de observatori de arbitri, pentru a fi delegati oamenii lui Tudor (Ionescu, Stroe, Nistor, Nasaudeanu,Gligoras,...."servitorii"!)


Trimis de andewi la 02.11.2014 14:41

Doi trei sunt observatori adevarati restu merg sa eidice doar baremul


Trimis de Adrian la 02.11.2014 10:26

Rusine, rusine .......rusine pentru autorul articolului !!!! Va rog domnule Costin Mihai să vă interesati cand a avut loc ultima testare a observatorilor si sa luati act de notele obținute de catre acestia.
Totodată, va rog sa obsevati cine a luat cea mai mare notă si cum arata clasamentul în urma notelor obtinute.
In acest clasament o sa observati ca exista o persoana pe care o incondeiati ori de câte ori aveti ocazia, si asta de dragul de a mai scrie ceva despre fostul presedinte al CJA Dâmbovița.
Din câte cunosc, un jurnalist care se respectă verifică informatiile pe care le deține inainte de a le publica. Corect, nu? Sau, poate ma însel?!
Dumneavoastră ce credeți ?
Va urez tot binele din lume!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale