Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.05.2016 00:19

Editorial


A A

O trădare criminală a românilor

O trădare criminală a românilor

GEORGE COANDĂ


Guvernul Cioloș nu este numai cel mai neperformant și păgubos guvern post-decembrist, ci este și unul tembel de-a binelea. I-a văzut pe minerii Olteniei venind în marș de la Târgu Jiu la București ca să-și apere propria viață și să ceară salvarea grabnică a sistemului energetic național și, cu premeditare de irațională iresponsabilitate, s-a făcut că nu vede și nu aude.

Apoi, cu iuțeală de prestidigitator odios, a ras mii de locuri de muncă, lăsând pe drumuri, adică muritori de foame, sute de mii de oameni. A fost o cumplită execuție publică. Nu mai este nicio îndoială că ordinul a venit de la Bruxelles și de la killerii globalizatori ai FMI. Și executantul docil și antiromânesc Dacian Julien Cioloș a trecut prompt la execuție. Și, încă o dată, după nefericitul guvern Băsescu – Boc, care a aruncat țara în infern, țara este văduvită de forța ei de muncă, rezultatul mortal fiind depopularea României. Este o regulă socială de trei simplu: nu asiguri locuri de muncă, nivelul de trai se prăbușește și, pe cale de consecință, scade vertiginos și rata natalității, iar cei rămași pe drumuri, mai ales tinerii, o pornesc pe drumul străinătății (România este în pericol maxim de a nu mai fi locuită de un popor, ci de o populație). În această situație extrem de critică, de criză națională, și Guvernul Cioloș și președintele României, Klaus Werner Iohannis, ar fi normal să-și dea demisiile și să ne lase-n durerea noastră.

Vom găsi noi, poporul, fără ei, o soluție salvatoare. Și una ar fi – revin la ce-am mai spus cândva – o necesară naționalizare și pornirea fără întârziere a motoarelor industriei. Este, deci, obligatorie reindustrializarea României! Și organizarea agriculturii în sistemul marilor ferme de proprietari. Atunci celelalte sectoare ale vieții sociale vor fi salvate. Nu știu, este greu de înțeles pentru guvernanți și pentru președintele României această strategie de management național? Eu cred că nu. Dar lașitatea, dublată de executarea obedientă a ordinelor transmise din anumite centre ale Noii Ordini Mondiale, va duce România la dispariție. Iar alegerile din acest an ar fi un bun prilej de revoltă, la vot, a românilor. A venit timpul ca ei să execute „clasa politică”, aceasta fiind cea care i-a nenorocit.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haosul public și distrugerea națiunii române
Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale