Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2021 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

O șansă istorică

O șansă istorică

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a fost cea mai bună echipă din play-out, reușind să câștige această fază a competiției fără prea mari probleme. Echipa lui Emil Săndoi a pierdut un singur meci, cu FC Viitorul, echipă pe care urmează să o întâlnească în primul baraj pentru calificarea în preliminariile Conference League. Parcursul formației târgoviștene din acest sezon a fost unul cu adevărat surprinzător, dacă ținem cont de faptul că în stagiunea precedentă Chindia a evitat retrogradarea în urma unui baraj provocat de modificarea sistemului competițional. Târgoviștenii nu au avut emoții în privința retrogradării, iar acum au oportunitatea de a merge în cupele europene, dacă reușesc să se impună în barajele care se vor disputa în perioada următoare.Emil Săndoi a făcut o treabă foarte bună la Târgoviște, a reușit să construiască o echipă unită, bine organizată, care a cedat greu puncte în fața adversarelor. Chindia a fost la un pas să se califice în play-off, nu a reușit acest lucru, dar grație parcursului din play-out ar putea ajunge în cupele europene, însă mai are de trecut două teste. Asistăm la un moment important pentru istoria fotbalului târgoviștean, care ar putea trimite o echipă în cupele europene. Chiar dacă vorbim despre preliminariile Conference League, o competiție nouă, dacă Chindia ar ajunge să evolueze într-o competiție continentală, putem spune că această stagiune a fost una cu adevărat istorică pentru echipa roș-albastră. Fotbalul târgoviștean se află într-un moment foarte bun, atât din punct de vedere sportiv, cât și al infrastructurii, și cred că o calificare în cupele europene ar reprezenta o recompensă meritată pentru progresul acestei echipe din ultimii ani.Formația târgovișteană luptă pentru un loc în cupele europene, dar trebuie să își pregătească terenul și pentru următorul sezon, iar pauza competițională se anunță una dificilă. Se vorbește tot mai mult despre schimbările din cadrul lotului, pentru că o serie de jucători importanți ar putea pleca de la Târgoviște, iar conducerea trebuie să găsească soluții, pentru a completa posibilele goluri lăsate de aceștia. Președintele Marcel Ghergu a anunțat că Emil Săndoi va continua pe banca tehnică a Chindiei, iar acest lucru nu poate decât să îi bucure pe suporteri, care îl apreciază pe antrenorul oltean. Jucătorii Chindiei au în față o șansă istorică, pe care sper că o vor gestiona cât mai bine, pentru că nu știu când va mai apărea o astfel de oportunitate pentru o echipă dâmbovițeană.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale