Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2018 01:19

Editorial


A A

O ROMÂNIE EXILANTĂ

O ROMÂNIE EXILANTĂ

GEORGE COANDĂ


Orice ar face un guvern sau altul, și mă gândesc și la actualul guvern PSD/ ALDE, România continuă să se exileze. Și ce ar fi de făcut? Nu mă încumet să emit vreo soluție salvatoare, și nu că n-aș avea vreo câteva în minte, ci, pentru că, până una-alta, societatea românească este într-o stare deplorabilă, de neperformanță economică, socială, morală... Iar „clasa politică”, of, din cauza aroganței, suficienței și neprofesionalismului său, și, pe cale de consecință, a incapacității sale de a găsi un „management de țară” fezabil, nu este capabilă să găsească soluții la uriașele probleme ale acestei frumoase și batjocorite țări. Ceea ce pot să spun cu siguranță însă este că toate guvernările de după așa-zisa revoluție română s-au întrecut cu osârdie care să trădeze mai vârtos neamul ăsta nefericit și care și-a închipuit – fiind un visător incurabil neamul ăsta românesc - că, împușcând în cap socialismul multilateral dezvoltat, va merge apoi în Raiul bunăstării. A mers/ merge, din păcate, în Iad. Îmi pare rău că sunt nevoit să spun cu durere ce am mai spus. Fuga românilor din propria lor patrie continuă. Concluzia alarmantă a Bruxelles-ului este că a doua uriașă migrație după cea siriană este cea a românilor. Dacă în Siria se desfășoară un război apocaliptic în care toată lumea se bate cu toată lumea, țara asta cu un trecut antic strălucitor fiind transformată într-un criminal poligon de experimente militare de către SUA și Rusia, în România nu a avut/ nu are loc niciun război. Și atunci de ce românii își iau lumea-n cap? Aici e paradoxul. Tot din pricina unui... război civil. Al românilor (guvernanților trădători) împotriva românilor care le-au dat puterea. Sirienii sunt supuși unui abominabil genocid premeditat, românii sunt, la rândul lor, supuși unei bejenii care pustiește țara, dar și unui genocid înăuntru (moarte prin inaniție, sinucideri din disperare, sărăcire programată, orice s-ar zice, sistem sanitar neperformant cu efect letal: reapariția unor boli care fuseseră eradicate etc. etc. Mâine oare cine va locui această țară? Cucuvelele? Arabii, chinezii sau mai știu eu cine? Că românii plecați nu mai au de gând să facă înapoi calea. Asta e, mă doare, îmi vine să mă jelesc cu vorbe, dar și să-i pun la zid pe toți cei care au trădat acest popor și această frumoasă și bogată țară care a fost transformată de fapt într-o Românie exilantă!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale