Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.10.2014 00:09

Sporting Roșiori - Chindia Târgoviște 2-1 (1-0)


A A

O nouă umilință

O nouă umilință
Chindia a dezamăgit crunt în deplasarea de la Roșiori, unde a contabilizat un nou eșec

MÃDÃLIN RÃDUCU


Stadion “Municipal”. Spectatori 200. Au marcat: Floricel (32), Rada (78-pen.)/ Pătru (67-pen.). Șuturi la poartă: 7-11. Șuturi pe poartă: 4-7. Cornere: 2-5. Au arbitrat: Cristian David (București) 7 - Gabriel Boncz (Bragadiru-Ilfov) 7, Roxana Ivanov (București) 7. Observatori FRF: Florin Duinea, Gigi Burunția (ambii din București). Cartonașe galbene: Lătea (43), Bocănete (77), Ciubuc (83), Mohora (89), Preda (90+3)/ Penescu (77).

 

Sporting: Preda - Lătea, Floricel, Moșteanu, Dicu - Stochițoiu (75 Ciubuc), Vâlcică (75 Urâtu), Rada, Boerică - Bocănete (84 Mohora), Gheorghe (90+3 Bâra). Antrenor: Cristi Negru.

Chindia: Cristică - Pătru (c), Vătavu, Ispas, C. Dinu - Penescu, Voinea (78 Roman) - R. Dobre (66 Grigore), Anton Cherchez (74 Săndulescu) - Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

 

Sporting - Chindia era duelul puținelor orașe din C3. Și cum târgoviștenii jucau în deplasare, emoțiile creșteau considerabil. Motivul? Echipa lui Croitoru nu reușise să câștige nicio partidă de “afară” în acest sezon, deși ieșirile incluseseră meciuri la Afumați, Vișina Nouă sau Chiajna II. În clasament, situația era și mai dramatică, astfel că între victorie și obligatoriu stătea semnul egal.

 

Puțin pentru pretențiile Chindiei

Cu Denis Ispas recuperat pentru jocul de la Roșiori, Chindia a început bine meciul din Teleorman. Cherchez (5) a trimis primul șut periculos, din afara careului, cu pământul, dar Preda a reținut fără mari probleme. Apoi, Popa (7) l-a întins serios pe portarul roșiorean, cu o lovitură de cap sub transversală, venită în urma unei centrări din stânga de la Cornel Dinu.

 

Gruparea condusă de Cristi Negru a ieșit la rampă la un corner, executat de Lătea, însă șutul lui Rada (14) a trecut peste poarta lui Cristică. Chindia nu a putut desface apărarea aglomerată a gazdelor, așa că următoarea șansă a purtat semnătura lui Voinea (20) din lovitură liberă. Un minut mai târziu, a apărut și șutul lui Bocănete, prea slab pentru pretenții de ocazie serioasă.

 

Contrar cursului jocului, cu Chindia dominând steril, Sporting a dat lovitura: Lătea a centrat din corner, Liviu Floricel (32) a scăpat din marcajul lui Popa și a reluat puternic, la scurt, pentru deschiderea scorului. Până la pauză, târgoviștenii nu au mai putut să reacționeze. Doar Cherchez (45) a mai încercat poarta lui Preda, cu un șut de la distanță.

 

Cum s-a îngropat Chindia

În repriza secundă, echipa lui Croitoru s-a aflat în permanență în urma adversarilor, mereu într-o cursă de urmărire, ce s-a terminat prost. Dobre (60) ne-a adus aminte că mai este pe teren, când a șutat din întoarcere, pe lângă vinclu. Ocaziile s-au rărit considerabil și toate duelurile s-au purtat cu preponderență la mijlocul terenului. Surprinzător, roșiorenii au început să iasă la joc și de aici au apărut și spațiile în apărarea lor, iar Chindia n-a iertat.

 

Pătru a găsit o breșă în flanc, a centrat în forță, Preda a respins ușor în lateral, pentru ca Popa să simtă bine piedica și să cadă. Penalty bătut de Pătru (67) pentru egalare. Exact ca la Chiajna II, când târgoviștenii păreau mai aproape ca niciodată de golul victoriei, deși șansele n-au mai existat, Sportingul a dat lovitura în cele din urmă.Tot de la punctul cu var.

 

Penescu l-a faultat pe Urâtu (77), iar Rada (78) a transformat lovitura de pedeapsă. Deși a mai trecut un sfert de oră până la fluierul de final, lipsa de reacție a Chindiei a a fost constantă. Ocazii n-au apărut, iar rezultatul nu reprezintă nicio surpriză, ci reflectă chinul și neputința din jocul gândit de Croitoru.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 20.10.2014 10:21

DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA ! Câte una pentru cei 4 care ne-au adus în această situație ! DACĂ NU SE MAI POATE, RETRAGEȚI-VĂ DIN CAMPIONAT DECÂT SĂ FIȚI UMILIȚI DE TOATE ECHIPELE ASTEA COMUNALE ! V-AȚI GREȘIT DESTINAȚIA ! NU SUNTEȚI PENTRU ACEST CLUB !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale