Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2021 00:19

Editorial


A A

O nedumerire

O nedumerire

GEORGE COANDĂ


Da, o nedumerire mă terorizează, și nu numai pe mine, ci și pe milioane de români. Iată despre ce este vorba. Despre aiuritoarea stare de lucruri în care a ajuns România, mai rău ca niciodată în cei 31 de ani care au fost – să spun cinstit, și fățiș – o dramatică rătăcire în deșertul unei tranziții către ceva indefinit. De aici și imaginea de Românabsurdistan, adică de țară manageriată perfect absurd de niște politicieni rapaci, yesmenizați în fața „marilor democrații” euroatlantice a killerilor corporatismului globalizator, cu alte cuvinte niște penali înalt trădători de neam și patrie. Nicio guvernare n-are nici cea mai mică scuză pentru modul prostocrat în care a gestionat țara, nu are dreptul să invoce prezumție de nevinovăție. Și cu atât mai mult guvernarea de acum, de bizară coaliție a înfrânților în alegeri. Și care, fiind într-o continuă zâzanie, dihonie, dat la gioale, spuneți cum vreți că tot aia este, adâncește și mai afund în prăpastia distrugerii țara. Știți cum se zice în popor, dacă a trecut luna lui Gerar, a trecut anul. Păi, priviți, Gerarul a cam trecut, dar „guvernul meu”, adică al lui Klaus Werner Iohannis, se află într-o stupidă bătălie a cașcavalului, pandemia de Covid-19 parcă l-a lovit în moalele capului, habar n-are ce are de făcut – sau are „ordin pe unitate” să nu aibă habar, liberalii aflându-se într-o defensivă impardonabilă și înfricoșată față de useristo-plusiști și de udemeriști. Între timp, țara/națiunea a intrat într-o puternică zguduire socială, până și pensionarii, înfruntând ofensiva gerului, au ieșit la proteste, totul a fost cuprins de un îngheț letal, iar pe la Cotroceni și Palatul Victoria, președintele și guvernanții se autoamăgesc că totul e bine mersi. Și țara pieri. De asta sunt atât de nedumerit. Pierim și ei ne vând basme!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale