Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.06.2022 00:15


A A

O localitate din Dâmbovița a intrat în scenariul Galben COVID-19

O localitate din Dâmbovița a intrat în scenariul Galben COVID-19

*Este vorba despre localitatea Brănești,  al cărei indice a crescut uluitor în ultimele zile, ajungând la 1,94 *Totuși, în mai puțin de 57 de localități dâmbovițene, dintr-un total de 89, nu a mai fost înregistrat niciun caz nou de îmbolnăvire în ultimele două săptămâni

 

Potrivit celei mai recente raportări, privind situația epidemiologică de la nivel județean, transmisă de Prefectura Dâmbovița, o localitate din județ a intrat în așa numitul scenariu de alertă Covid-19 (scenariul galben, incidență a cazurilor mai mare de 1,5 la mie). Este vorba despre localitatea Brănești,  al cărei indice a crescut uluitor în ultimele zile, ajungând la 1,94. Brănești e singura localitate  care are incidența peste 1 la mia de locuitori, în rest, toate localitățile din județ sunt sub acest prag.

La Târgoviște se înregistrează, în continuare, cele mai multe cazuri active de îmbolnăvire covid-19, respectiv 22. Totuși, în mai puțin de 57 de localități dâmbovițene, dintr-un total de 89, nu a mai fost înregistrat niciun caz nou de îmbolnăvire în ultimele două săptămâni (raportat la ziua de 23 iunie).

De asemenea, la nivel județean, în unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 în prezent este de 14. Nici un pacient nu este internat la ATI. În Vestul Europei, cazurile de coronavirus au început iar să se înmulțească. Totuși, singura veste bună ar fi faptul că  în cele mai multe dintre situații este vorba despre simptome ușoare.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șansa României (I)
Investiții ample în infrastructura educațională
Intervenții la limită ale pompierilor dâmbovițeni
Valul de caniculă aruncă în aer numărul urgențelor medicale
ANAF a rambursat TVA în cuantum de 2,78 miliarde lei,
Un bărbat de 36 de ani, reținut de polițiști
Dâmbovița, reprezentată la Comitetul European al Regiunilor
Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români
71,79% promovabilitate la Examenul de Bacalaureat
Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale