Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.03.2023 00:18

n aceast primvar,


A A

O gam larg de activitți la Biblioteca Județean

O gam larg de activitți la Biblioteca Județean

La Biblioteca Județean „Ion Heliade Rdulescu” Dâmbovița, în perioada urmtoare, este pregtit o gam vast de activitți specifice perioadei. Potrivit directorului Serviciului Relații cu Publicul, Alexandru Ștefnescu, din cadrul Bibliotecii Județene, și în acest an, sunt pregtite evenimente în sptmâna „Școala altfel”, dedicate celor mai mici utilizatori, dar și elevilor mari de liceu.

De asemenea, potrivit conducerii Bibliotecii Județene, multe activitți care se vor desfșura în acest an sunt inițiative ale elevilor de liceu. Câteva dintre ele sunt „Clubul de lectur” sau „Clubul de debate”. Totodat, pentru vizitatorii mari și mici vor fi organizate vizite ghidate și vor fi vizionate filme documentar.

O alt noutate din acest an este „Sptmâna verde”, care este la prima ediție. Aceasta va fi stabilit la alegere de fiecare unitate de învmânt, pe durata a cinci zile, în intervalul 27 februarie – 16 iunie 2023. Reprezentanții Bibliotecii Județene au transmis c au fost pregtite câteva evenimente și pentru sptmâna verde, dar cadrele didactice nu sunt înc atât de deschise pentru activitțile dedicate noului program.

Vor continua și activitțile de tradiție ale Bibliotecii Județene, cum ar fi lansri de carte, „Seara de carte”  și vor urma activitțile și atelierele din perioada srbtorilor Pascale. La finalul lunii aprilie va avea loc și „Ziua bibliotecarului din România”.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Vernisajul expoziției elevilor de la Școala Popular de Art "Octav Enigrescu"
Festivalul Babel 2023, program complet
mplinirea fgduințelor
Lucrrile la noua sal de Sport a Universitții „Valahia” au avansat
Redeschiderea Muzeului Scriitorilor Dmbovieni
Etapa național Olimpiadei Tehnologiei Informației, la final
„Eroica”, la o lansare patriotic
„Pictur plus pictur egal pictur”
PS Nifon, la hramul Catedralei Patriarhale din București
CJD, n Programul pentru școli al RomnieiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rsucire iohannist cu... sticl spart

Domnia sa preedintele României Klaus Werner Iohannis este neam ca obârie etnic. i, de la un neam te atepi s fie exact, nu-i aa, ca un neam precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neam de-al nostru, de pe malul Cibinului, aa c s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunzi a aprut mre, nu pentru c ar avea vreun metru i optzeci de centimetri, ci, pur... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale