Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.04.2015 00:09

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

Nunta la final, nu în mijlocul campionatului

Nunta la final, nu în mijlocul campionatului

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Chindia a câștigat la Pitești cu 1-0, însă fix același scor era afișat pe tabela de pe „Eugen Popescu” în tur. În economia atât de mult doritei promovări, la rezultate directe este egalitate perfectă. Totuși, roș-albaștrii stau mai bine în ceea ce privește golaverajul față de piteșteni (+23 față de +12), dar și la capitolul goluri marcate (37 la 35).

Asta ca să nu mai punem la socoteală cele trei puncte avans. De aici rezultă un avantaj clar al Chindiei în lupta pentru promovare, cu opt etape înainte de finalul campionatului. După jocul de la Pitești, considerat o „finală” date fiind condițiile explicate mai devreme, jucătorii târgovișteni au sărbătorit succesul. Dar n-au făcut-o oricum, ci la lăutari, cu dedicații și băutură. Am văzut imaginile de la acel eveniment și am observat că a fost o petrecere în toată regula.

Mi s-a părut că totuși s-a cam exagerat în unele momente, în sensul că a fost o fericire atât de mare, de parcă s-ar fi câștigat seria și Chindia promovase deja în liga secundă. Nu spun că astfel de party-uri nu sunt bune, dar nivelul la care a fost acesta nu prea își are locul în mijlocul campionatului.Trei puncte avans, cu 24 maximum disponibile, reprezintă un avantaj infim dacă privim desfă- șurarea actuală a campionatului și evoluția total imprevizibilă a echipelor care alcătuiesc acum podiumul. Să nu uităm fluctuațiile de formă ale Chindiei din toamnă, să nu uităm cât de periculoasă e în continuare Piteștiul și să nu uităm nici de Afumați, care bate pe „Eugen Popescu”, apoi face egal cu Podari.

Tocmai de aceea mi s-a părut cam exagerată petrecerea. Și anul trecut am avut șase puncte peste Fortuna, mai trebuia un punct în două meciuri directe, care n-a mai venit, iar promovarea a trecut pe lângă Chindia. Acum ar fi decepționant să se întâmple la fel. Sper doar ca succesul de la Pitești să nu îi fi îmbătat cu apă rece pe fotbaliști. Nu de alta, dar vineri vine un adversar greu și imprevizibil, Chiajna II.

Nu uitați ce a fost în tur. Ar fi bine ca petrecerea cea mare, de genul acesteia, să vină după jocul cu Podari, din ultima etapă, nu după fiecare victorie obținută. Atunci jucătorii ar merita dedicațiile. Când se va trage linie definitiv, iar echipa va fi pe primul loc, putem arunca valuta la bătaie, cu textul „Chindia, number one!”. Până acolo, mai e drum lung.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale