Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.05.2023 00:18


A A

Numeroase proiecte în obiectiv pentru Primăria Runcu

Numeroase proiecte în obiectiv pentru Primăria Runcu

*Acestea vizează în principal infrastructura rutieră. Primăria Runcu are în plan asfaltarea a doi kilometri de drum, acestea reprezentând și căile de acces către pensiunile aflate în construcție *Proiectul a fost depus prin Programul Național Anghel Saligny

 

În acest an, administrația publică locală din Runcu are obiective importante. Primarul localității, Gheorghe Brebeanu, a confirmat că sunt în pregătire mai multe investiții, care vor fi demarate în perioada următoare. Acestea vizează în principal infrastructura rutieră. Primăria Runcu are în plan asfaltarea a doi kilometri de drum, acestea reprezentând și căile de acces către pensiunile aflate în construcție.

Proiectul a fost depus prin Programul Național Anghel Saligny. De asemenea, administrația publică locală din Runcu urmărește să realizeze proiectul pentru construirea unui pod peste Râul Ialomicioara. O altă investiție importantă, care se regăsește în obiectivele Primăriei este construirea unui Cămin Cultural în satul Bădeni, dar acest lucru depinde de cum se va prezenta situația financiară din acest an.

„Anul acesta avem investiții importante pe care vrem să realizăm, dar să vedem și cât ne va permite bugetul. După cum v-am spus, pentru noi, este foarte important dezvoltarea turismului. Avem de asfaltat doi kilometri de drum prin Anghel Saligny în zona pensiunilor construite. Mai vrem să construim tot prin Anghel Saligny un pod peste Râul Ialomicioara. De asemenea, vrem să construim un Cămin Cultural în satul Bădeni, dar acest lucru se va întâmpla în funcție de fonduri”, a transmis primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Numărul salariaților, pe un trend crescător
Criza medicilor veterinari continuă
285 de nașteri și 516 decese
Două locuințe amenajate de DGASPC Dâmbovița
„Primăvara albastră” - o ediție care a stat sub semnul excelenței
Situația grevei profesorilor din Dâmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dâmbovița
11 ani de la trecerea în neființă a fondatorului companiei REGATA
Procese câștigate pe bandă rulantă de angajați!
Un singur focar activ de pestă porcină africanăPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale