Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2022 00:15

În Dâmbovița...


A A

Numărul turiștilor a crescut în 2022

Numărul turiștilor a crescut în 2022

*La Complexul Muzeal Național „Curtea Domnească” Târgoviște, au fost înregistrați în acest an nu mai puțin de 307.686 de turiști, o creștere de peste 100.000 de vizitatori

 

Vești bune pentru turismul dâmbovițean! Anul acest, numărul de vizitatori în județul Dâmbovița a crescut considerabil față de 2021. Marius Stănescu, referent de specialitate din cadrul Complexului Muzeal Național „Curtea Domnească” Târgoviște, a transmis că în Dâmbovița au fost înregistrați în acest an nu mai puțin de 307.686 de turiști. Față de anul trecut, a fost înregistrată o creștere de peste 100.000 de vizitatori. Reprezentanții Complexului Muzeal din Târgoviște spun că această creștere se datorează și faptului că în 2022 nu au mai fost restricțiile pandemice. Chiar și așa, la muzeele din cadrul Complexului Muzeal „Curtea Domnească”, unele măsuri împotriva COVID-19 au fost aplicate în continuare, astfel încât vizitatorii să nu fie supuși niciunui risc de infectare.

„Complexul Muzeal Curtea Domnească a avut numeroși vizitatori de la începutul anului 2022 și până în prezent. Numărul acestora este 307.686 de vizitatori. Putem spune că este și o creștere cu peste 100.000 de vizitatori față de perioada anului 2021. Totuși, trebuie să ținem cont că anul au fost și restricțiile pandemice. Astfel, noi am diversificat gama de proiecte educaționale. Am reușit să organizăm și în acest an «Vacanța la muzeu» și au început să vină grupuri organizate de elevi. Totuși, noi am încercat să mai păstrăm din aceste restricții împotriva COVID-19, chiar dacă ele nu au fost impuse”, a transmis Marius Stănescu, referent de specialitate din cadrul Complexului Muzeal Național „Curtea Domnească” din Târgoviște.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie
Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii
Ofițerii anticorupție, la primăriile Hulubești și Iedera


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale