Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.01.2022 00:15

În Dâmbovița…


A A

Numărul solicitărilor de teste COVID s-a dublat față de luna trecută!

Numărul solicitărilor de teste COVID s-a dublat față de luna trecută!

*Toate valurile de infectări au debutat cu o creștere mică a numărului de recoltări pentru COVID, de această dată însă, este sesizată o creștere bruscă a solicitărilor

 

Ștefan Khalil


Semnal de alarmă tras de SAJ Dâmbovița, cererile de teste COVID au crescut în ultimele zile! Potrivit managerului Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, tot mai mulți dâmbovițeni solicită să se testeze. Dacă la jumătatea lunii decembrie, media testărilor în Dâmbovița era de 10 pe zi, acum aceasta a urcat la 17-18.

Toate valurile de infectări au debutat cu o creștere mică a numărului de recoltări pentru COVID, de această dată însă, este sesizată o creștere bruscă a solicitărilor. O altă problemă este că cei mai mulți dintre cei care cer să fie testați nu sunt vaccinați. Managerul Mihail Gheorghe a vorbit despre această situație și despre posibilitatea de a ne afla în pragul temutului valului cinci de coronavirus.

„Într-adevăr, avem o creștere a solicitărilor de teste COVID în județul nostru. Dacă aș face o comparație cu săptămâna 13 – 20 decembrie, când media de testări era de 10-11 testări pe zi. Ei bine, în ultima săptămână vă pot confirma că media este undeva la 17-18 testări. Tot este puțin, evident, față de cea am avut în lunile septembrie, octombrie și noiembrie, când nu mai făceam față cu numărul de solicitări, dar se poate observa o ușoară creștere. Toate valurile au debutat așa, cu o creștere mică a numărului de testări, după care a urmat și creșterea numărului de îmbolnăviri”, a declarat managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Donatorii se lasă așteptați
Șantier demarat pentru noi locuințe ANL
20 de sindicaliști din Poliția Dâmbovița, la protest la București!
Medicii de familie pot face testarea Covid 19!
Peste 4 milioane lei acordați celor aflați în suferințe și în nevoi
Sindicaliștii din Poliție nu sunt de acord cu verificarea măștilor COVID-19!
Adunarea Generală anuală a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului și Salariaților Bisericești
Niculești depășește 7 la mia de locuitori, iar alte două localități au trecut de 6
Cinci subofițeri jandarmi – la încheierea mandatului de onoare
Campanie de testare pentru depistarea hepatitelor virale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale