Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.10.2021 00:15

În județul Dâmbovița…


A A

Numărul de infectări cu Sars-CoV-2 crește tot mai mult

Numărul de infectări cu Sars-CoV-2 crește tot mai mult

*Până în acest moment, 64 de localități din Dâmbovița sunt în scenariul Roșu

 

Situația de la nivel județean privind infectările de COVID-19 pare că scăpată de sub control! În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 339 de cazuri noi de coronavirus în județ. Dâmbovița are începând de ieri trei localități cu incidența mai mare de 10 raportat la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Crevedia a urcat la 13,53, urmată de Valea Mare și Vlădeni, cu 10,95, respectiv 10,17. Orașul Titu este la indicele de 9,99. Până în acest moment, 64 de localități din Dâmbovița sunt în scenariul Roșu.

Situația devine tot mai critică, infectările cresc pe zi ce trece, iar în perioada următoare este posibil să vedem cifre și mai mari decât până acum Situația de la nivelul județului Dâmbovița se prezintă astfel;  Persoane testate de la începutul pandemiei: 72.170• Persoane confirmate cu COVID-19: 27.429 ( 339 cazuri astăzi); Persoane vindecate, în total: 23.689;  Persoane decedate de la debutul pandemiei:  933; Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1.082; Persoane aflate în carantină instituționalizată: 2; Persoane aflate în izolare la domiciliu: 2.168; Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 374, dintre care 8 persoane la ATI; Incidența înregistrată în ultimele 14 zile, la nivel județean: 4,94.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încrederea într-un Guvern (II)
Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie
Opinii din Dâmbovița despre noua alianță de guvernare
Arendașii... cu ochii pe terenurile agricole
Evadat de la Penitenciarul Găești!
Încrederea într-un Guvern (I)
Gardurile rușinii, date jos după controlul Primăriei
Incendiu mortal la Drăgăești Pământeni
Efectivul salariaților a crescut cu 3,2%
Un moment de răscruce politică
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale