Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.10.2020 00:18

În raportările zilei de ieri,


A A

Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în Dâmbovița

Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în Dâmbovița

V.A.


Ieri, în județul Dâmbovița, au fost confirmate cu noul coronavirus 129 de persoane. Echipajele ISU „Basarab l“ Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au fost solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost efectuate de către personalul ISU „Basarab l“ Dâmbovița 11 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/ confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești precum și 11 misiuni de decontaminare. De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a efectuat 38 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalice ști. Până ieri, 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 122.714 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.016 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Diferențele de indice de risc între raportarea INSP și indicatorul calculat de DSP

Comunicat de presă

În data de 14.10.2020 Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a înregistrat un număr de 129 cazuri pozitive COVID-19. Repartizarea cazurilor în funcție de localitatea de domiciliu este următoarea: 28 cazuri înregistrate în Municipiul Târgoviște; 6 cazuri înregistrate în comuna Dragomirești; Câte 5 cazuri înregistrate în Municipiul Moreni si comunele Dobra, I.L.Caragiale, Răzvad; Câte 4 cazuri înregistrate în comunele Dragodana si Văcărești; Câte 3 cazuri înregistrate în orașele Găești, Pucioasa, Fieni si comunele Tărtășești, Tătărani, Nucet, Potlogi, Voinești, Runcu, Braniștea; Câte 2 cazuri înregistrate în orașul Titu, comunele Sălcioara, Gura Ocniței, Mătăsaru, Corbii Mari, Crevedia, Niculești, Bucșani și Aninoasa; Câte 1 caz in comunele Brănești, Butimanu, Ciocănești, Finta, Glodeni, Lungulețu, Mogoșani, Moțăieni, Ocnița, Pietroșița, Poiana, Produlești, Răcari, Râu Alb, Șotânga, Ulmi, Vlădeni, Vulcana Băi și Vulcana Pandele Numărul înregistrat reprezintă testările efectuate în intervalul 10.10. - 13.10.2020. Facem precizarea că această situație, înregistrată în data de 14.10.2020, cuprinde și testările efectuate de locuitori ai județului Dâmbovița, în laboratoarele private din București și alte județe. Motivăm diferențele de indice de risc între raportarea Institutului Național de Sănătate Publică și indicatorul calculat de Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița: 1.La nivel național, Institutul Național de Sănătate Publică face raportarea buletinelor de analiză introduse automat în aplicația Coronaforms; 2.Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița generează un raport de prevalență a cazurilor active într-un interval de 14 zile care ține cont de mai multe criterii, printre care: - apartenența cazurilor la focarele active; - localitatea de infectare a persoanelor; - persoanele declarate vindecate înainte de 14 zile;

DIRECTOR EXECUTIV,

Dr. Sorin StoicaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ajutor din partea Bisericii pentru un credincios din Târgoviște
Răcari, Malu cu Flori, Vișina și Cobia au depășit incidența de 1,5/1000
Două turiste aflate în dificultate în munții Bucegi au fost ajutate de jandarmii montani și salvamontiști
31 de cazuri COVID-19 în Dâmbovița
Târgoviște, în scenariul roșu de pandemie
Întreruperi de energie electrică
La COS Târgoviște se grăbesc procedurile de înstrăinare a utilajelor
137 de persoane confirmate COVID-19
Solidaritate creștină pentru 30 de copii ai parohiei Șotânga
128 de persoane confirmate COVID-19


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii și-au pierdut încrederea...

... în „clasa politică” și în justiție. Ambele i-au trădat. Iar când vorbim de trădare la români, aceștia, pe pielea lor, simt că este „multilateral dezvoltată”. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale