Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2023 00:16

În 2022, față de 2021,


A A

Numărul accidentelor rutiere a crescut cu peste 30%

Numărul accidentelor rutiere a crescut cu peste 30%

2022 a fost anul accidentelor rutiere în Dâmbovița! Conducerea SAJ Dâmbovița spune că niciodată echipajele de ambulanțieri nu s-au confruntat cu atât de multe cazuri de accidente așa cum s-a întâmplat în 2022. Managerul de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a spus că nu a fost nicio lună anul trecut în care să nu se ajungă la zeci de accidente pe șosea.

Totodată, conducerea SAJ spune că s-a înregistrat o creștere și în ceea ce privește numărul de accidente diverse. Mihail Gheorghe spune că o explicație ar fi faptul că în 2022 s-au ridicat restricțiile de COVID-19, circulația rutieră a fost mai densă, iar oamenii au avut mai multe activități, concluzionează managerul de la SAJ Dâmbovița.

„În 2022 am avut cele mai multe accidente rutiere. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva. Nu era niciun final de lună în care să nu avem înregistrate vreo 20-30 de accidente rutiere. Am avut cu siguranță și mai mult pe timp de vară. Probabil că un motiv ar fi ridicarea restricțiilor de COVID, iar oamenii au avut mai multă libertate. Totuși, eu sunt aici din 2017 și nu am văzut să fie atât de multe accidente rutiere ca anul trecut. Față de 2021, numărul accidentelor rutiere a fost de peste 30%. Totodată, au fost foarte multe accidente diverse, fie că vorbim despre activități agricole, în construcție, căzături de pe scară și așa mai departe”, a transmis managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Zelenskiada (II)
Infrastructura educațională, în continuă dezvoltare
Cascadorii rutiere, penalizate de polițiști
Primăria face deszăpezirea cu proprii salariați și utilaje
„Ziua Poliției Române, sărbătorită, probabil, în stradă”
Zelenskiada (I)
Grădiniță nouă și modernă în cartierul Sagricom
Construcția noului stadion din Târgoviște intră în acțiune
Probleme în județ din cauza zăpezii
Întreruperi de energie electrică programatePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale