Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.02.2015 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Nu vă lăsați manipulați!

Nu vă lăsați manipulați!

COSTIN MIHAI


E drăguț să faci parte dintr-o galerie și chiar mă bucur să văd grupuri organizate pe lângă echipele importante din sportul dâmbovițean. În ultimele zile am purtat ample discuții cu liderii suporterilor de la Moreni, de la „Peluza Sud” și „Peluza Marian Pârșă”, dar și cu câțiva grei ai galeriilor bucureștene.

Am vorbit chiar și cu tineri din galeria „Commando Dracula”, care sper să fi înțeles că nu le suntem dușmani și că nu ar trebui să poarte războaiele altora. Sunt tineri, pasionați și au viitorul înainte, pentru a se lăsa manipulați de un anumit lider, care se folosește de ei în scopuri meschine. Unul dintre tinerii suporteri ne-a adresat ieri amenințări pe contul de facebook, pe care le-am făcut publice, iar reacția organelor abilitate a venit imediat. „O sa ai viata grea de acum incolo uitete atent in spate de fiecare data cand mergi pe strada sau cu masina nu vei sti de unde vine”, am redat mesajul în forma lui reală.

Tânărul nici măcar nu și-a ascuns identitatea, având o replică asemănătoare și miercuri seară, la finalul meciului echipei de volei CSM Târgovi ște. Mă întreb ce l-a deranjat așa de tare pe acest copil, încât să ne amenințe în asemenea hal, dar și să facă obiectul unei anchete penale? Nu am vorbit niciodată până miercuri seară, nici măcar nu-l cunoșteam. Atât el, cât și alți colegi din galerie ar trebui să înțeleagă ceva din cele întâmplate ieri. Că se expun inutil unor riscuri incredibile, doar pentru că are cineva interes. Dacă ține cu adevărat la acești băieți din galerie, personajul nu ar trebui să-i expună în niciun fel.

Ce-i va spune conștiința, mai ales că pozează și într-un formator de opinie, dacă acest copil va suporta rigorile legii? Am văzut la „Commando Dracula” și tineri faini, isteți, care sunt convins că nu se vor lăsa târâți și nici sacrificați de un personaj fără scrupule, dar mai puțin curajos. E jenant să te ascunzi în spatele unor puști care pot plăti scump anumite naivități. Unii chiar au fost legitimați sâmbăta trecută la Sf. Gheorghe, la un meci pe care colegul meu l-a urmărit de la masa presei și nu din galeria adversă. Istvan Hadnagy, directorul executiv al Poliției Locale Sf. Gheorghe, ne-a confirmat că suporterii târgovișteni au avut un comportament nesportiv. Nu știu dacă vor fi aplicate amenzi și nici nu mă interesează, însă în spatele acestor tineri poate mai stau și alții.

Cine asigură deplasarea galeriei la meciurile echipei de baschet, din bani publici chiar? Aici le dau dreptate băieților de la „Peluza Sud”, ale cărora reacții le veți putea citi într-un articol viitor. Le pun o întrebare celor din galeria „Commando Dracula”. Cunoașteți cu adevărat ce avantaje au unii de pe urma acestor deplasări? În timp ce mulți dintre voi credeți cu pasiune în ceea ce faceți, pentru alții e doar interes. Numai că, atrag probleme și în dreptul altora, riscând să distrugă imaginea unor cluburi și chiar instituții media, ai căror conducători au început să ne dea dreptate.

Am atenționat în editorialul de ieri că se va declanșa teroarea asupra noastră, un șantaj ordinar, menit să ne sperie și chiar să ne scoată din presă. Nu vom ceda!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale