Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.09.2022 00:17

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, anunță:


A A

Nu va exista plafon la consumul de gaze în această iarnă!

Nu va exista plafon la consumul de gaze în această iarnă!

*„Trebuie să liniștim populația că nu va avea probleme cu frigul la iarnă”, a semnalat președintele PNL Dâmbovița *Problema nespusă este că plafonul de la energie electrică îi va obliga pe cetățeni să aibă un consum redus  și la gaze, pentru că centralele de apartament merg și cu energie electrică!

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, vicepreședinte al Senatului  transmite românilor, și implicit dâmbovițenilor, că în această iarnă nu va exista plafoane pentru consumul de gaze naturale, cu prețuri diferențiate, așa cum există în cazul energiei electrice! Mai spune Virgil Guran că decizia s-a luat prin hotărâre de guvern, iar prețul  gazului  în această iarnă va fi de  0,31 de lei/ kilowatt, indiferent de consumul familiei.

Ceea ce a uitat să spună Virgil Guran este că o centrală de apartament merge și cu energie electrică, iar plafonul impus la consumul de curent îi va obliga pe cetățeni să aibă un consum redus și de gaze, pentru că altfel riscă să depășească  plafonul de curent pe care și-l permit  și să plătească facturi exorbitante.  

„Se cunoaște deja hotărârea guvernului referitoare la prețul gazului pentru populația României, deci pentru activitatea casnică. Va fi de 0,31 de lei/ kilowatt indiferent de cât va consuma acea familie. Deci nu se va mai pune un plafon pentru că sunt și oameni  în vârstă care au case mai mari care nu sunt izolate și care consumă  mai mult decât un anumit barem și atunci s-a asigurat că până va trece această iarnă și vom intra în sezonul cald prețul acesta va fi garantat de stat printr-o hotărâre a guvernului  iar executantul este Romgazul, unde statul este acționar majoritar  în proporție de 80%. Deci avem această garanție. Trebuie să liniștim populația că nu va avea probleme cu frigul la iarnă. Eu zic că este o măsură foarte bună și sunt convins că oamenii vor aprecia dar mai încolo că deja românii sunt suspicioși și este bine că sunt suspicioși pentru că nu întotdeauna  politicieni s-au ținut de cuvânt, când le-au spus ceva. Dar în această privință veți vedea că statul, Guvernul Ciucă, se va ține de cuvânt”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran în cadrul unei recente conferințe de presă de la PNL Dâmbovița.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale