Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2022 00:17

Președintele PNL Dmbovița, Virgil Guran, anunț:


A A

Nu va exista plafon la consumul de gaze n aceast iarn!

Nu va exista plafon la consumul de gaze n aceast iarn!

*„Trebuie s liniștim populația c nu va avea probleme cu frigul la iarn”, a semnalat președintele PNL Dâmbovița *Problema nespus este c plafonul de la energie electric îi va obliga pe cetțeni s aib un consum redus  și la gaze, pentru c centralele de apartament merg și cu energie electric!

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, vicepreședinte al Senatului  transmite românilor, și implicit dâmbovițenilor, c în aceast iarn nu va exista plafoane pentru consumul de gaze naturale, cu prețuri diferențiate, așa cum exist în cazul energiei electrice! Mai spune Virgil Guran c decizia s-a luat prin hotrâre de guvern, iar prețul  gazului  în aceast iarn va fi de  0,31 de lei/ kilowatt, indiferent de consumul familiei.

Ceea ce a uitat s spun Virgil Guran este c o central de apartament merge și cu energie electric, iar plafonul impus la consumul de curent îi va obliga pe cetțeni s aib un consum redus și de gaze, pentru c altfel risc s depșeasc  plafonul de curent pe care și-l permit  și s plteasc facturi exorbitante.  

„Se cunoaște deja hotrârea guvernului referitoare la prețul gazului pentru populația României, deci pentru activitatea casnic. Va fi de 0,31 de lei/ kilowatt indiferent de cât va consuma acea familie. Deci nu se va mai pune un plafon pentru c sunt și oameni  în vârst care au case mai mari care nu sunt izolate și care consum  mai mult decât un anumit barem și atunci s-a asigurat c pân va trece aceast iarn și vom intra în sezonul cald prețul acesta va fi garantat de stat printr-o hotrâre a guvernului  iar executantul este Romgazul, unde statul este acționar majoritar  în proporție de 80%. Deci avem aceast garanție. Trebuie s liniștim populația c nu va avea probleme cu frigul la iarn. Eu zic c este o msur foarte bun și sunt convins c oamenii vor aprecia dar mai încolo c deja românii sunt suspicioși și este bine c sunt suspicioși pentru c nu întotdeauna  politicieni s-au ținut de cuvânt, când le-au spus ceva. Dar în aceast privinț veți vedea c statul, Guvernul Ciuc, se va ține de cuvânt”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran în cadrul unei recente conferințe de pres de la PNL Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Campania 2022 de scheme de sprijin cuplat n sectorul vegetal
Rata șomajului, n scdere: 3,07%
"Calitatea vieții pensionarilor din Romnia trebuie mbuntțit"
384 de fermieri dmbovițeni s-au nscris n Programul de tomate
Avanseaz lucrrile la rețeaua de canalizare
Conferința ”Educație financiar pentru creșterea afacerilor și dezvoltarea economic”
673 de locuri de munc disponibile
Pensionarii nu ies n strad pentru proteste
676 de locuri de munc disponibile
Fondurile de vntoare, la mare cutarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O grev care anun marea furtun romneasc

GEORGE COAND


Greva cadrelor didactice, cu toate controversele pe care le-a stârnit, a artat guvernrii c coala este acel factor fundamental fr de care o naiune nu poate funciona, nu este viabil. Iar domnului preedinte al republicii, Klaus Werner Iohannis – s reamintim c, la baz, este profesor – i-a btut obrazul punându-i în fa un adevr dur: România educat –... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale