Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2022 00:17

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, anunță:


A A

Nu va exista plafon la consumul de gaze în această iarnă!

Nu va exista plafon la consumul de gaze în această iarnă!

*„Trebuie să liniștim populația că nu va avea probleme cu frigul la iarnă”, a semnalat președintele PNL Dâmbovița *Problema nespusă este că plafonul de la energie electrică îi va obliga pe cetățeni să aibă un consum redus  și la gaze, pentru că centralele de apartament merg și cu energie electrică!

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, vicepreședinte al Senatului  transmite românilor, și implicit dâmbovițenilor, că în această iarnă nu va exista plafoane pentru consumul de gaze naturale, cu prețuri diferențiate, așa cum există în cazul energiei electrice! Mai spune Virgil Guran că decizia s-a luat prin hotărâre de guvern, iar prețul  gazului  în această iarnă va fi de  0,31 de lei/ kilowatt, indiferent de consumul familiei.

Ceea ce a uitat să spună Virgil Guran este că o centrală de apartament merge și cu energie electrică, iar plafonul impus la consumul de curent îi va obliga pe cetățeni să aibă un consum redus și de gaze, pentru că altfel riscă să depășească  plafonul de curent pe care și-l permit  și să plătească facturi exorbitante.  

„Se cunoaște deja hotărârea guvernului referitoare la prețul gazului pentru populația României, deci pentru activitatea casnică. Va fi de 0,31 de lei/ kilowatt indiferent de cât va consuma acea familie. Deci nu se va mai pune un plafon pentru că sunt și oameni  în vârstă care au case mai mari care nu sunt izolate și care consumă  mai mult decât un anumit barem și atunci s-a asigurat că până va trece această iarnă și vom intra în sezonul cald prețul acesta va fi garantat de stat printr-o hotărâre a guvernului  iar executantul este Romgazul, unde statul este acționar majoritar  în proporție de 80%. Deci avem această garanție. Trebuie să liniștim populația că nu va avea probleme cu frigul la iarnă. Eu zic că este o măsură foarte bună și sunt convins că oamenii vor aprecia dar mai încolo că deja românii sunt suspicioși și este bine că sunt suspicioși pentru că nu întotdeauna  politicieni s-au ținut de cuvânt, când le-au spus ceva. Dar în această privință veți vedea că statul, Guvernul Ciucă, se va ține de cuvânt”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran în cadrul unei recente conferințe de presă de la PNL Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Valorile în care credem
Bază sportivă modernă la Hulubești
Pasajul rutier de la Pavcom, aproape de finalizare
Amplu proces de reabilitare la Grădinița „Prichindel”
O amintire cu Regina Marii Britanii
S-a stins din viață Nicolae Catrina, primarul comunei Potlogi
Sute de polițiști, sute de amenzi în Dâmbovița
Criza energetică și răspunsul european
Târgoviștea, în prefacere urbană
„Liberalizarea pieței de energie a fost haotică”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale