Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2014 00:08

Întrebarea care nu dă pace multora


A A

Nu s-a renunțat cam ușor la Văduva?

Nu s-a renunțat cam ușor la Văduva?
Sunt tot mai multe voci care susțin că transferul lui Robert Văduva la Dinamo s-a făcut rapid și neclar

❚ Transferul atacantului de 22 de ani la Dinamo a provocat serioase nemulțumiri, apărând destule voci care acuză conducerea clubului și pe asociați că au cedat repede și neclar un fotbalist important și de perspectivă ❚ Oficialii Chindiei pregătesc, în schimb, o altă supriză pe piața transferurilor, fiind aproape să semneze cu un jucător important ❚ Principalele ținte pentru Chindia în acest moment sunt liderii celor de la FCM Târgoviște, Daniel Popa și Dragoș Cernea, numai că finanțatorul Ghiorghi Zotic solicită o întâlnire cu asociații, nominalizându- i aici pe Adrian Țuțuianu, Ciprian Prisăcaru și Călin Oros ❚ Neplăcută decizia conducerii clubului și a asociaților de a continua cu antrenori neperformanți la Centrul de copii și juniori, fără niciun rezultat important ani de-a rândul și incapabili să promoveze jucători la prima echipă

 

COSTIN MIHAI


Transferul lui Robert Văduva la Dinamo a provocat serioase nemulțumiri, apărând destule voci care acuză conducerea clubului și pe asociați că au renunțat prea ușor la atacantul de 22 de ani. Suspiciunile au fost alimentate și de anumite declarații oferite de Văduva pentru „Jurnal de Dâmbovița”, prin care lasă de înțeles că ar fi semnat cu Chindia doar până în vara anului 2014, și nu până în 2015, cum apare pe acordul de transfer.

 

Pe unul dintre documente, la ultima cifră din dreptul anului, 4 a fost modificat în 5, probabil o greșeală de redactare, de vreme ce pe celelalte trei apare clar 2015, inclusiv pe cel care a ajuns la Federația Română de Fotbal. Constantin Anghelache, președintele executiv al „câinilor”, chiar a încercat să profite de pe urma acestui detaliu, însă până la urmă părțile s-au înțeles pe cale amiabilă. Dinamo va ceda la schimb doi jucători, pe Mihai Popescu și Ionuț Stan, urmând să ofere și o anumită sumă de bani.

 

Până acum, doar Popescu a apărut la Chindia, un fundaș central sub 21 de ani, în timp ce Stan și-a exprimat dorința de a evolua pentru o echipă dintr-o ligă inferioară din Ungaria. Cu toate acestea, impresia unora este că formația târgovișteană a renunțat prea ușor la Văduva, în condițiile în care îl mai avea sub contract încă un an. Să nu uităm însă un amănunt, că jucătorul era deținut doar în proporție de 25% de Chindia, restul procentelor aparținând Școlii de Fotbal Gică Popescu. Până la urmă, gruparea târgovișteană ia doar un sfert din suma totală de transfer, adică nu foarte mult.

 

Popa și Cernea, greu de transferat pentru meciul cu Titu

Principalele ținte pentru Chindia în acest moment sunt liderii celor de la FCM Târgoviște, Daniel Popa și Dragoș Cernea, numai că finanțatorul Ghiorghi Zotic solicită o întâlnire cu asociații, nominalizându-i aici pe Adrian Țuțuianu (președintele CJ Dâmbovița), Ciprian Prisăcaru (primarul interimar al Municipiului Târgoviște) și Călin Oros (rectorul Universității Valahia).

 

Chiar dacă părțile vor ajunge la o înțelegere, e greu de crezut că Popa și Cernea vor mai putea fi transferați până la meciul de mâine, cu Urban Titu, din faza a doua a Cupei României. Oficialii Chindiei pregătesc, în schimb, o altă supriză pe piața transferurilor, fiind aproape să semneze cu un jucător important. Cu excepția lui Cristi Cherchez, sub contract cu gruparea de lângă Turn până în vara lui 2015, toți ceilalți jucători au angajamente pentru perioade mai lungi.

 

Asociații mențin antrenorii de juniori, protejați politic

Dacă în staff-ul tehnic al echipei de seniori au apărut schimbări, dispărând de aici Silviu Dumitrescu și Gică Păsărică, la Centrul de copii și juniori se va continua cu toți cei șase tehnicieni. Cum Marin Olteanu va pregăti grupa juniorilor B de la CSª Târgoviște, de republicanii Chindiei se vor ocupa foarte probabil Ionuț Iugulescu (juniori A) și Răzvan Toboșaru (juniori B). Olteanu va prelua, în schimb, și o grupă de copii la Chindia, în timp ce Remus Gâlmencea, Septimiu Burtescu și Ion Stăncescu se vor ocupa de celelalte.

 

Neplăcută decizia conducerii clubului și a asociaților de a continua cu antrenori neperformanți și la acest nivel, fără niciun un rezultat important ani de-a rândul și incapabili să promoveze juniori la prima echipă. Protejați politic, la fel ca antrenorul secund Sică Bârdeș, unii nici măcar nu dețin licențe corespunzătoare pentru a profesa la acest nivel. Centrul de copii și juniori de la Chindia a devenit un circuit închis, unde nu pot pătrunde decât antrenorii cu proptele politice, în timp ce stau pe tușă alții mult mai competenți, dar și cu patalama.


În curând va apărea și site-ul oficial al clubului

Antrenorul Nicu Croitoru va susține astăzi la prânz o conferință de presă, înaintea meciului cu Urban Titu, la care vor participa și doi jucători, probabil Gusti Voinea și noul căpitan al echipei, după plecarea lui Georgian Honciu la Fortuna Câmpina. Ne așteptam să apară și antrenorul secund Sică Bârdeș, doar că are un mare dușman în reportofon sau în camera de filmat.

 

Exista riscul să apară și întrebări din tabla înmulțirii, or e mai greu cu matematica sau chiar cu limba română. Altfel, conducătorii Chindiei le pregătesc o surpriză și suporterilor, urmând ca în perioada următoare să fie lansat și site-ul oficial al clubului. Vor fi postate aici nu doar informații de ultimă oră.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale