Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.02.2015 00:13

Primarul interimar Cristian Stan:


A A

"Nu pot privi la degradarea premeditată a Târgoviștei"


declarație de presă


În urmă cu câteva zile, Consiliul Local Municipal a decis, prin vot majoritar, ca eu să preiau, în calitate de viceprimar, atribuțiile conferite de lege Primarului. O situație politicoadministrativă a impus ca necesară această opțiune în dreptul căreia forul decizional, Consiliul, s-a exprimat.

În primul rând, spun răspicat că poziția în care mă aflu acum nu reprezintă o țintă personală, un trofeu. Văd, mai degrabă, o preluare uriașă de responsabilitate pe care va trebui să știu să o gestionez. Dacă voi reuși sau nu să fac asta vom putea concluziona la sfârșitul acestui ciclu. Ce pot însă, acum, să promit cu tărie este că voi da tot ce pot pentru a-mi onora acest angajament față de municipiul în care m-am născut și am crescut, față de târgoviștenii în mijlocul cărora trăiesc. Nu sunt naiv și nici superficial. Înțeleg perfect momentul prin care municipiul trece din punctul de vedere al implementării celor mai importate proiecte de investiții din istoria sa.

Pe cât de importante și așteptate, pe atât de dificil gestionate până în prezent. Eu cred că aici e punctul nevralgic al acestui mandat și de aici trebuie începută schimbarea de atitudine. Am spus-o în mai multe rânduri, o repet și acum cu responsabilitate asumată: sunt nemulțumit de modul în care au fost implementate până astăzi proiectele de infrastructură din Târgoviște: centura municipiului, PIDU-urile A și B, Complexul de Natație.

Dar nicio lamentare nu mai are sens, ci angajamentul declarat că vom putea repara în timp util problemele de implementare. Nu va fi ușor, dar atât pot să promit: nu va trece zi sau noapte în care să nu gândesc toate soluțiile posibile pentru a salva niște investiții uriașe de la eșec. Târgovi ște e casa mea și nu pot privi la degradarea ei premeditată sau încurajată de nepăsare. Sper să am alături de mine toată voința acelora care privesc la municipiu cu aceiași ochi: aparat administrativ, aparat executiv, consilieri municipali. Eu sunt un om de echipă, îmi construiesc proiectele și acțiunile cu grijă și seriozitate, muncesc enorm și pretind același lucru de la cei cu care colaborez.

Cine înțelege asta, e partenerul meu. Cine nu, e liber să încurce pe altcineva. Nu mă voi ascunde după cuvinte mieroase și false, pentru că n-ar fi drept față de mine, față de ei și, mai ales, față de târgovișteni. Repet, acest municipiu este casa noastră și față de acest reper îmi voi construi mandatul de interimar. Cred într-o colaborare eficientă cu mass-media, ca factor esențial în viața Cetății, și voi fi unul dintre cei care vor comunica în mod constant și activ informațiile de interes public pentru târgovișteni. În același timp, aștept o relație corectă și onestă din partea presei, cu marcarea lucrurilor bune, atunci când ele se întâmplă, și critici juste când va fi cazul.

Ascunzându-ne tot timpul după false tablouri, nu vom putea decât să jignim bunul simț și inteligența oamenilor care trăiesc în realitatea concretă a orașului. Îmi place să cred că vom reuși. Repet, această sarcină preluată nu este un trofeu, ci un bagaj imens de responsabilitate. Dar vreau să-l port cu seriozitate și să pot spune, atunci când voi termina, că mi-am făcut treaba. Voință și putere de muncă am, idei și proiecte am, dorință imensă de confirmare am. Si mai am ceva, ca temelie a tuturor: dragoste față de acest municipiu Târgoviște, pe care o să-l numesc încă o dată CASA MEA!

 

Cristian Daniel Stan, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Târgoviște



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale