Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.10.2014 00:05

Editorial :: Lovitura de la colț


A A

Nu ne mai trageți pe sfoară!

Nu ne mai trageți pe sfoară!

COSTIN MIHAI


 

Dacă stai să-i asculți pe reprezentanții asociaților de la clubul Chindia, îți dai seama de ce echipa asta a ajuns așa de rău. Cel puțin fostul primar Gabriel Boriga a refuzat orice comentariu pe subiect, invocând că nu are nicio calitate să vorbească despre declinul formației târgoviștene.

Eu sunt convins că s-ar fi exprimat mai inspirat decât au făcut-o primarul interimar Ciprian Prisăcaru și administratorul public al județului, Alexandru Oprea. Primul a declarat pentru „frățiorii” din presă că problema e la jucători, lipsiți de atitudine și plini de greșeli. Adică antrenorii nu au nicio vină, pentru că sunt propuși de el. Pe Croitoru l-a adus de la Titu, pe Lunescu de la Kinder, clubul familiei, iar pe Bârdeș l-a păstrat obligatoriu, ca să fim siguri că nu vom avea rezultate. Un lucru a făcut bun Prisăcaru, că l-a trimis la plimbare pe fostul președinte Porumbacu, însă nici Ghergu nu a demonstrat până acum că ar fi o soluție mai inspirată.

În ciuda rezultatelor rușinoase, eu nu-l văd pe Marcel un președinte așa de slab pe cât îl consideră unii, doar că nu are curajul să se rupă de antrenorii care ne-au adus în rușine. Cică să mai avem răbdare până la iarnă, iar atunci se va trage prima linie. Am avut răbdare în patru deplasări, trăind speranța că se va obține măcar o victorie. Am avut răbdare opt etape, însă echipa e pe minus la adevăr și sub Titu sau Șotânga în clasament.

Câte umilințe să mai suportăm, pentru a înțelege și domnul Ghergu că Nicu și cu Sică nu sunt de Chindia? L-am lăsat la final pe Sandu Oprea, despre care îmi dau eu seama că se pricepe la toate, de la fotbal și până la majorete. Ei bine, am găsit pe cineva care să nu ia în tragic ratarea în serie a obiectivelor și nici măcar o retrogradare a Chindiei în campionatul sătesc.

„Dacă se retrogradează, asta e, ne vor scuti de niște bani în plus!”.

De foarte multă vreme nu am mai auzit o asemenea declarație de batjocură la adresa tuturor, nu doar a mea, a clubului Chindia și a celor care iubesc sportul rege în județul pe care îl „administrează” Oprea Alexandru. Chit că a recunoscut de fiecare dată că nu se pricepe la fotbal, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, nu a lansat niciodată asemenea declarații periculoase.

Până la urmă, ce treabă are Alexandru Oprea cu clubul Chindia și ce reprezintă el pentru sportul dâmbovițean?

P.S.1: M-au contactat ieri spre seară părinții mai multor juniori de la Chindia, nemulțumiți că antrenorul Ionuț Iugulescu a lipsit de la antrenament și că o face în mod constant. Așa a fost, iar motivele invocate de Ionuț și argumentele președintelui Ghergu nu stau în picioare. În ziarul de mâine voi reveni cu un amplu articol.

P.S.2: Orientat către localnici, proiectul Chindia va reuși doar cu oameni capabili. În conducerea executivă, pe banca tehnică și în toate structurile. Asta să-i răspund unui coleg de breaslă, care încă mai plânge după frumoasele nopți din perioada Porumbacu. ªi mai e unul care mușcă pe la spate, însă toate la timpul lor. Am pregătite mari surprize. Uite doar una. Peluza Sud Moreni. Băieții din galeria echipei Flacăra, de departe cea mai frumoasă și mai puternică din județ, mi-au povestit lucruri șocante. Abia așteaptă să le publicăm, pentru că ei fac totul din pasiune și nu contra cost.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 21.10.2014 08:26

Sunt antrenori care doresc un proiect serios, numai să știi să-i cauți...Chestia asta cu localnicii mi se pare depășită...Important, să meargă echipa, mai ales că sunt alocați ceva bani la club și cu aceștia se poate face chiar performanță...Cine are bani așa de mulți? Majoritatea cluburilor suferă din această cauză...Numai noi vorbim că de aceea nu avem rezultate că nu sunt bani...
Acest lucru este un pretext ca să se ascundă incompetența conducătorilor, jucătorilor, care nu se străduiesc să obțină rezultate pe măsura valorii lor...
Cu acești jucători care au jucat, o parte din ei și în liga 2, ar trebui să fim obligatoriu pe primul loc...Cine are vreun lot mai valoros ? Toate echipele mai răsărite din această serie sunt sub Chindia ca lot valoric...Aduceți antrenor care să vrea ceva și o să vedeți schimbarea...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale