Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.09.2015 00:10

Președintele Ghergu crede într-o evoluție bună a Chindiei la Mioveni


A A

"Nu asta este fața echipei. Putem obține un rezultat favorabil"


Președintele Marcel Ghergu anticipează un rezultat bun al Chindiei astăzi, la Mioveni

❚ „Sperăm să avem o evoluție bună și sperăm să adunăm și puncte. Eu sper să nu mai facem cadou puncte”, a spus și Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei

LIVIU DOBRE

 


 

Chindia Târgoviște se deplasează astăzi la CS Mioveni, un adversar dificil care a debutat cu dreptul în actuala stagiune, după ce a dispus de FC Bihor Oradea, cu 2-0, în prima etapă. Oficialii grupării de lângă Turnul Chindiei speră să se obțină un rezultat bun pe terenul argeșenilor, pentru a trece peste eșecul înregistrat în prima etapă în partida cu Universitatea Cluj.

„Este un joc dificil, cu un adversar destul de greu, un adversar care chiar dacă nu declară, și-a exprimat dorința de a promova. Se anunță un joc destul de greu pentru noi, sperăm să fie unul greu și pentru ei. Am încredere totală în echipa noastră, în jucătorii noștri, și sper să își arate adevărata valoare. Până acum au fost destul de timorați, sper să fi trecut peste acel eșec din prima etapă și să obținem un rezultat favorabil”, a declarat Marcel Ghergu, președintele Chindiei, în cadrul unei conferințe de presă organizată ieri la stadionul „Eugen Popescu”.

Croitoru: „E clar că întâlnim unul dintre cei mai puternici adversari”

Și antrenorul Nicu Croitoru este conștient că va fi un meci extrem de difil cu argeșenii și speră la un rezultat pozitiv.

„Este un meci dificil, pentru că vine după o săptămână grea. Ne-am dorit să debutăm cu dreptul, mai ales că știam că o să vină multă lume, speram să avem un rezultat bun. N-a fost să fie așa, din păcate nu am reușit să ne apropiem victoria. Este clar că întâlnim unul dintre cei mai puternici adversari, o echipă care țintește primul loc, omogenă, cu un lot stabilit încă de anul trecut, care a fost întărit cu jucători valoro și în această vară. Sperăm să avem o evoluție bună și sperăm să adunăm și puncte. Eu sper să nu mai facem cadou puncte”, a spus tehnicianul Chindiei.

Voinea: „Ne mulțumim și cu o remiză”

Augustin Voinea spune că jucătorii sunt concentrați la jocul de astăzi și că ar fi bun chiar și un rezultat de egalitate în fața argeșenilor.

„Sperăm să scoatem un rezultat bun, ne-am pregătit bine, băieții sunt concentrați. Trebuie să obținem un rezultat bun. Poate că e mai bine că plecăm cu șansa a doua, ei sunt favoriți, sper ca noi să ne facem bine treaba, să ne autodepășim, să le punem probleme și să nu plecăm învinși de acolo. Ne mulțumim și cu o remiză”, a declarat „Gusti” Voinea.

Ghergu: „Există încredere totală în antrenori și în jucători”

În ciuda eșecurilor cu CS Păulești, din Cupa României, și cu Universitatea Cluj, din prima etapă a sezonului, Marcel Ghergu spune că nu există nici fel de presiune asupra antrenorilor sau a jucătorilor.

„Nu există niciun fel de presiune nici din partea conducerii executive, nici din partea asociaților, există încredere totală în antrenori și în jucători. Am plecat împreună la drum, este un început greu, nefavorabil nouă, însă sperăm să ne redresăm cât mai repede. S-a muncit destul de bine, chiar foarte bine pe alocuri, acum așteptăm și rezultatele. Nu asta este fața echipei”, a spus președintele grupării de lângă Turnul Chindiei.

Meciul dintre CS Mioveni și Chindia Târgoviște va putea fi urmărit astăzi pe site-ul jurnaldedambovita. ro, începând cu ora 19.00.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale