Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.04.2016 00:57

Finală. CSM Târgoviște – Volei Alba-Blaj 2-3 (17-25, 25-20, 17-25, 25-21, 12-15). Scor general 2-2


A A

Nu am mai înțeles nimic, prevedi Zoran!

Nu am mai înțeles nimic, prevedi Zoran!
Genialul Zoran a rătăcit calculele pentru meciul patru al finalei cu Blaj, iar CSM Târgoviște va merge să ia titlul în Ardeal

* Am crezut până acum în fixurile lui Terzic, doar că vineri seară nu prea i-a mai ieșit nimic, iar meciul patru s-a pierdut în primul rând la nivel tactic

* I-am spus Zoran cel Mare, Zoran Viteazul și i-am transmis aprecieri în limba noastră, dar și în limba lui, însă acum au fost prea multe decizii ciudate, adică neinspirate

* Știm că sârbul nu prea face schimbări, însă doar patru din fetele noastre au punctat, jumătate din numărul propus de Blaj. Dar să schimbi așezarea în ultimul set, după ce l-ai câștigat pe precedentul, chiar că nu poate fi înțeles!

* Să nu facem o tragedie din acest eșec, nu e nimic pierdut, iar titlul se decide în ultimul meci, de joia viitoare, de la Blaj. CSM a debutat cu victorie acolo în finală, de ce nu ar încheia la fel?

* Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a jucat vineri seară cu trofeul pe masă, pentru prima dată în istorie, dar nu și cu președintele Ciprian Iugulescu în sală, care a ales să plece din țară. Așa se întâmplă când interesele personale sunt mai importante decât momentele de suflet! Mai e ceva de comentat?

COSTIN MIHAI


 

Terzic era cel mai puțin entuziasmat după victoria superbă de joi seară. „Ne pregătim pentru încă două meciuri”. A simțit probabil că nu poate să închidă finala la Târgoviște în numai șapte jucătoare. De fapt, vineri seară au fost doar trei sau patru, pentru că celelalte au cam dezamăgit. Dar și Zoran a dezamăgit, tocmai el, cel pe care l-am lăudat ca pe nimeni altul. Am crezut până acum în fixurile lui, doar că vineri seară nu prea i-a mai ieșit nimic, iar meciul patru s-a pierdut în primul rând la nivel tactic. Nu suntem noi genii voleibalistice, să putem emite critici la adresa unui antrenor de talia lui Terzic, dar nici nu ne-am apucat de jurnalism ca să închidem ochii.

 

                           Acum ai cam zbârcit-o, mister Terzic!

 

I-am spus Zoran cel Mare, Zoran Viteazul și i-am transmis aprecieri în limba noastră, dar și în limba lui, însă acum au fost prea multe decizii ciudate, adică neinspirate. Hai să nu ne legăm de sârboaice, în special de Busa la acest joc, dar la „Maia” sau la Diana chiar e interzis să mai umble puțin, când ne aruncă în disperare? Dacă el nu are încredere în rezerve, atunci ele cum credeți că sunt? Demoralizate, timide, copleșite, speriate. Sărmana Trică, i s-a dat o șansă și nu prea! Știm că sârbul nu prea face schimbări, însă doar patru din fetele noastre au punctat, jumătate din numărul propus de Blaj. Dar să schimbi așezarea în ultimul set, după ce l-ai câștigat pe precedentul, chiar că nu poate fi înțeles! Dovadă începutul catastrofal (0-3, 2-7).

 

                                 Blajul a fost mai bună vineri

 

CSM Târgoviște nu merita să câștige meciul patru. Să fim corecți, Blaj a fost mai echipă, mai motivată, mai bună. Poate că Terzic și-a făcut o strategie pentru cinci meciuri, însă cea din jocul patru nu i-a ieșit. Cum nu am fost zgârciți cu laudele, nu vom pune frână nici la reproșuri. Păcat de publicul minunat, care a venit să sărbătorească primul titlu din istoria voleiului târgoviștean! Au fost aproape 2.000 de oameni, care au produs o atmosferă de mare finală. Păcat că nu a ieșit cum ne-am dorit, ar fi fost un Paște minunat! Să nu facem o tragedie din acest eșec, nu e nimic pierdut, iar titlul se decide în ultimul meci, de joia viitoare, de la Blaj. CSM a debutat cu victorie acolo în finală, de ce nu ar încheia la fel? Poate o să-i iasă din nou lui Terzic. Să credem în el și în echipa asta minunată!

 

                                           Date tehnice

 

CSM Târgoviște: Marta Drpa 21, Alexandra Sobo 17, Millagros Colar 17, Roxana Ivanof 17, Diana Calotă, Alexandra Trică, Suzana Cebic (libero). Antrenor: Zoran Terzic.

 

Volei Alba-Blaj: Jelena Alajbeg 18, Jovana Vesovic 16, Ivana Plchotova 14, Dubravka Djuric 13, Adina Salaoru 10, Ana Grbac 3, Ioana Nemțanu 3, Ana Maria Berdilă 1, Marina Vujovic (libero). Antrenor: Darko Zakoc.

 

P.S. Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a jucat vineri seară cu trofeul pe masă, pentru prima dată în istorie, dar nu și cu președintele Ciprian Iugulescu în sală, care a ales să plece din țară. Așa se întâmplă când interesele personale sunt mai importante decât momentele de suflet! Mai e ceva de comentat?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale