Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.05.2020 10:50

Editorial


A A

Nu știe dreapta ce face... dreapta

George Coandă

 


Dacă iar aduc în discuție celebra sintagmă moralizantă „ca la români”, o să ziceți că am făcut o fixație, că n-am altceva mai bun la îndemână. S-ar putea să aveți dreptate, numai că, chestie de opțiune personală, mie nu mi se pare foarte sugestivă. Iată un exemplu elocvent: călcatul în străchini al actualei guvernări de dreapta, care și-a dorit cu maximă ardoare să se instaleze la Palatul Victoria. Și, cum-necum, s-a instalat taman când a dat peste noi coronavirusul ăsta asasin. Iar „guvernul meu” – știți prea bine al cui – dovedește că nu are habar pe ce lume trăiește. Cu alte cuvinte, metaforic vorbind, dreapta (politică) nu știe cam ce ar trebui să facă mâna sa dreaptă (executivul guvernamental). Și, în primul rând, mă gândesc că, în perspectivă, apropo de reanimarea economică a țării, după ce trece tsunami-ul coronavirus, nu are niciun plan. Că, dacă le-ar avea, ar trebui – nu-i așa? – să știm și noi. Atenție! Să nu arunce vina pe virus! Nu l-ar crede nimeni pe Ludovic Orban. Ar pica în penibil.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Brandul de media sau chiar mai mult?
Ni se mută pădurile din țară
Privire, la distanță, din balcon
8 săptămâni fără piața Schuman… m-am întors!
Distanțarea socială
Până și Universul se reciclează
Trianonul uitat
Din ordonanță-n ordonanță...
Plan Marshall sau Pasăre Phoenix pentru UE?
Atenție, vine valul!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale