Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.11.2014 00:13

Ieri, la Târgoviște,


A A

Noul PNL Dâmbovița, la prima conferință de presă după prezidențiale

Noul PNL Dâmbovița, la prima conferință de presă după prezidențiale
Iulian Vladu și Ludovic Orban, co-președinții PNL Dâmbovița (ACL), la prima întâlnire cu presa sub sigla noului partid

❚ La două săptămâni după votul pentru președinția României, liderii locali Iulian Vladu și Ludovic Orban au rămas încă în atmosfera electorală și și-au exprimat nemulțumirile și disputele din acele zile ❚ Ca noutăți, Ludovic Orban a precizat că liberalii au depus în parlament un proiect de lege pentru votul prin corespondență pentru care au solicitat chiar sprijinul PSD, dar și faptul că primarii migratori nu-și vor mai găsi cale de întoarcere în „noul și marele PNL”

A. M. POPESCU


Ieri după amiază, la două săptămâni după alegerile prezidențiale, noul Partid Național Liberal (PNL) Dâmbovița a susținut prima conferință de presă sub această titulatură și sub sigla PNL.

Cei doi co-pre- ședinți ai PNL Dâmbovița, Iulian Vladu și Ludovic Orban, au prezentat în debutul conferinței „amintiri” din campania electorală și din ziua votului prezidențial și și-au exprimat, cam târziu!, nemulțumirile și disputele din acele zile. Rămânând în nota electorală, copre ședintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, a anunțat că liberalii au depus la Parlament un proiect de lege privind votul prin corespondență, ca „răsplată” pentru miile de români încolonați pe 16 noiembrie la secțiile de vot din Diaspora. PNL a solicitat chiar sprijinul PSD pentru ca această lege să fie adoptată:

„Această lege este singura care va putea permite cu adevărat celor 3 milioane de români care locuiesc în afara granițelor să exercite acest drept fundamental”, a declarat ieri Ludovic Orban.

 

„Trădătorii nu mai au ce să caute în marele PNL”

Totodată, co-președintele ACL Dâmbovița a reiterat ideea susținută în ultimele săptămâni, aceea că primarii trădători nu mai au ce să caute în „noul și marele” PNL.

„La prima reuniune a Biroului politic, după alegeri, co-președinții Iohannis și Blaga au anunțat clar și limpede că trădătorii nu mai au ce să caute în marele PNL. În ce mă privește, prefer să pierd o localitate cu candidatul nostru decât să iau înapoi un primar care ne-a trădat”, a susținut Ludovic Orban.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale