Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.10.2021 00:15

În județul Dâmbovița,


A A

Nou record de infectări de coronavirus

Nou record de infectări de coronavirus

*Municipiul Târgoviște are rata de incidență de 5.98, ceea ce înseamnă că va intra curând în carantină, cu aceleași restricții

*De asemenea, în localitățile care au trecut de pragul de 6 la mia de locuitori este impusă regula obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise, cu excepția momentelor când sunt practicate activități sportive

 

Județul Dâmbovița, lovit grav de pandemie! Potrivit datelor furnizate de Instituția Prefectului, în ultimele 24 de ore, la nivel județean au fost înregistrate 275 de cazuri noi de coronavirus. În ceea ce privește indicele de infectare pe localități, Crevedia și orașul Titu au rata de incidență de peste 10 raportat la mia de locuitori. De altfel, Titu, Găești și Răcari sunt singurele orașe cu indicele de peste 6, ceea ce înseamnă că se instituie carantină de noapte în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, pentru persoanele nevaccinate. Municipiul Târgoviște are rata de incidență de 5.98, ceea ce înseamnă că va intra curând în carantină, cu aceleași restricții.

De asemenea, în localitățile care au trecut de pragul de 6 la mia de locuitori este impusă regula obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise, cu excepția momentelor când sunt practicate activități sportive. Tot ieri, la nivel național, au fost înregistrate 16.743 de persoane infectate cu Sars-CoV-2, dintre care 260 sunt pacienți reinfectați.

Potrivit datelor centralizate astăzi, situația epidemiologică la nivelul județului Dâmbovița, se prezintă astfel: • Persoane testate de la începutul pandemiei: 71.327 • Persoane confirmate cu COVID-19: 26.773 ( 275 cazuri astăzi)• Persoane vindecate, în total:23.370• Persoane decedate de la debutul pandemiei:  919 • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată:  1.033 • Persoane aflate în carantină instituționalizată: 4 • Persoane aflate în izolare la domiciliu: 1.948 • Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 320, dintre care 8 persoane la ATI. • Incidența înregistrată în ultimele 14 zile, la nivel județean: 4,46.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sprijin pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Târgurile de toamnă, în vizorul jandarmilor
Stocuri mici de plasmă Covid-19 la Centrul de Transfuzii
Biroul Avocatului Poporului din Ploiești a suspendat audiențele
Creșă modernă la Poiana
„Valul 4 în pandemie, o explozie!”
52 de localități în scenariul Roșu COVID-19
Pompierii verifică spitalele din județ
Activitate restrânsă la Judecătoria Pucioasa
Lipsă de personal pe partea de Situații de Urgență!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale