Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.11.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Normalitate în fotbalul dâmbovițean

Normalitate în fotbalul dâmbovițean

Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia Târgoviște a găzduit Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, cadru în care au fost supuse spre dezbatere și aprobare teme importante. Să notăm că AJF Dâmbovița are un nou vicepreședinte în persoana lui Marian Ștefan (Unirea Colibași), iar Cătălin Marin (Pomicola Raciu) a fost ales noul reprezentant al echipelor de Liga a 5-a în Comitetul Executiv.

În același context, a fost acordată Distincția de Onoare, post-mortem, regretatului președinte al AJF Dâmbovița, Emil Tudor. Trebuie spus că, din informațiile preluate, este prima Adunare Generală Ordinară din ultimii 15 ani la AJF, asta dacă nu cumva din istoria post-decembristă a asociației. Chit că multe cluburi au fost dezafiliate, au și apărut altele, în special la nivel juvenil, unde activează 49 de echipe, număr record. Sunt multe pe plus la AJF Dâmbovița, dar și un aspect în suferință, arbitrajul, cu un număr mic al celor care au rămas în fenomen.

Cu toate că la nivel județean va fi demarată o a treia școală de arbitri din acest an, nu sunt foarte mulți cei care aleg această activitate. Din păcate, unii nu finalizează cursurile, alții nu le absolvă și cam 25% ajung să arbitreze. Ar fi multe de scris pe subiect, însă o voi face pe larg, într-un material separat. Fotbalul dâmbovițean se apropie de pauza competițională, după un tur de campionat intens.

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ce urmează pentru fotbalul morenar?
CSȘ Târgoviște va juca în play-out
Cătălin Stan, un român de succes în Europa
Flacăra Moreni, susținută financiar de CJ Dâmbovița
Sărmanii atleți
Flacăra pregătește partea secundă a sezonului
Sorana Cîrstea, eliminată în optimi la Australian Open
Săndoi are mult de muncă
Victorie cu punct pierdut
Săndoi ar fi vrut trei puncte


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale